MHP lideri Bahçeli 5 maaşını bağışladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2020 - 23:37, Güncelleme: 30.03.2020 - 23:37
 

MHP lideri Bahçeli 5 maaşını bağışladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı ''BİZ BİZE YETERİZ'' yardım kampanyasına destek vererek 5 maaşını kampanyaya bağışladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın akşam saatlerinde açıkladığı ''BİZ BİZE YETERİZ'' kampanyasının ardından resmî Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan MHP Lideri Bahçeli, ''Birbirimize el uzatırsak, zorda kalanlara destek verirsek hem insani hem de İslami sorumluluklarımızı yerine getirmiş oluruz.'' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı kampanyanın tebrik ve takdire layık olduğunu vurgulayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''“BİZ BİZE YETERİZ” diyerek başlattığı “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI” hakikaten takdir ve tebrike layıktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza gönülden teşekkür ediyorum.'' açıklamasında bulundu. Kampanya kapsamında 5 maaşını da bağışladığını duyuran MHP Lideri Bahçeli, ''Ben sen yok, biz varız. Çetin şartları omuz omuza birlikte göğüsleyeceğiz. Nitekim biz Türkiye’yiz. Biz Türk milletiyiz. Birlikte çok daha güçlüyüz. KOVİD-19’a asla teslim olmayacağız.'' ifadeleriyle sözlerini noktaladı.  İşte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin resmî Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamaları: İçinden geçtiğimiz zor günleri dayanışma duygularını teşvik ederek, yardımlaşma hissiyatını harekete geçirerek aşacağımıza yürekten inanıyorum. Birbirimize el uzatırsak, zorda kalanlara destek verirsek hem insani hem de İslami sorumluluklarımızı yerine getirmiş oluruz. Bugün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasını dikkatle takip ettim. “BİZ BİZE YETERİZ” diyerek başlattığı “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI” hakikaten takdir ve tebrike layıktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza gönülden teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’na beş (5) maaşımla katılıyorum. İnşallah bu günleri atlatacağız, inanç birliği yaparak, ortak akıl ve irade paydasında buluşarak huzurlu ve güvenli yarınlara beraberce ulaşacağız.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı ''BİZ BİZE YETERİZ'' yardım kampanyasına destek vererek 5 maaşını kampanyaya bağışladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın akşam saatlerinde açıkladığı ''BİZ BİZE YETERİZ'' kampanyasının ardından resmî Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan MHP Lideri Bahçeli, ''Birbirimize el uzatırsak, zorda kalanlara destek verirsek hem insani hem de İslami sorumluluklarımızı yerine getirmiş oluruz.'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı kampanyanın tebrik ve takdire layık olduğunu vurgulayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''“BİZ BİZE YETERİZ” diyerek başlattığı “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI” hakikaten takdir ve tebrike layıktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza gönülden teşekkür ediyorum.'' açıklamasında bulundu.

Kampanya kapsamında 5 maaşını da bağışladığını duyuran MHP Lideri Bahçeli, ''Ben sen yok, biz varız. Çetin şartları omuz omuza birlikte göğüsleyeceğiz. Nitekim biz Türkiye’yiz. Biz Türk milletiyiz. Birlikte çok daha güçlüyüz. KOVİD-19’a asla teslim olmayacağız.'' ifadeleriyle sözlerini noktaladı. 

İşte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin resmî Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamaları:

İçinden geçtiğimiz zor günleri dayanışma duygularını teşvik ederek, yardımlaşma hissiyatını harekete geçirerek aşacağımıza yürekten inanıyorum. Birbirimize el uzatırsak, zorda kalanlara destek verirsek hem insani hem de İslami sorumluluklarımızı yerine getirmiş oluruz.

Bugün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasını dikkatle takip ettim. “BİZ BİZE YETERİZ” diyerek başlattığı “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI” hakikaten takdir ve tebrike layıktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza gönülden teşekkür ediyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’na beş (5) maaşımla katılıyorum. İnşallah bu günleri atlatacağız, inanç birliği yaparak, ortak akıl ve irade paydasında buluşarak huzurlu ve güvenli yarınlara beraberce ulaşacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.