SDÜ Rektörü ve Yardımcıları 1 aylık maaşlarını bağışladılar

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2020 - 00:33, Güncelleme: 31.03.2020 - 00:33
 

SDÜ Rektörü ve Yardımcıları 1 aylık maaşlarını bağışladılar

Rektör Çarıkçı ve Rektör Yardımcıları, 1 aylık maaşını Koronavirüsten etkilenenler için açılan Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışladığını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Milli Dayanışma Kampanyası ve tüm siyasi partilerin teşkilat mensuplarına, belediye başkanlarına ve bürokratlara yaptığı bağış çağrısı sonrasında Öğretim camiasından Süleyman Demirel Ünversitesi Rektörü ve yardımcıları 1 aylık maaşını bağışladı. SDÜ Rektörü İlker Hüseyin Çarıkçı Twitterdan yaptığı açıklamada 'Cumhurbaşkanımız @RTErdogan'ın çağrısıyla başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" başlıklı Milli Dayanışma Kampanyasına, şahsım ve Rektör Yardımcısı Murat Ali DULUPÇU, Rektör Yardımcısı Mehmet Saltan ve Rektör Yardımcısı Nihat Ayyıldız  hocalarımızla birer aylık maaşımızı bağışlayarak katılıyoruz''dedi #BizBizeYeterizTürkiyem Cumhurbaşkanımız @RTErdogan'ın çağrısıyla başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" başlıklı Milli Dayanışma Kampanyasına, şahsım ve Rektör Yardımcısı @mdulupcu, @Mehmet_Saltan07 ve @nhtyyldz hocalarımızla birer aylık maaşımızı bağışlayarak katılıyoruz. #BizBizeYeterizTürkiyem — İlker Hüseyin Çarıkçı (@ilkercarikci) March 30, 2020
Rektör Çarıkçı ve Rektör Yardımcıları, 1 aylık maaşını Koronavirüsten etkilenenler için açılan Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışladığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Milli Dayanışma Kampanyası ve tüm siyasi partilerin teşkilat mensuplarına, belediye başkanlarına ve bürokratlara yaptığı bağış çağrısı sonrasında Öğretim camiasından Süleyman Demirel Ünversitesi Rektörü ve yardımcıları 1 aylık maaşını bağışladı.

SDÜ Rektörü İlker Hüseyin Çarıkçı Twitterdan yaptığı açıklamada 'Cumhurbaşkanımız @RTErdogan
'ın çağrısıyla başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" başlıklı Milli Dayanışma Kampanyasına, şahsım ve Rektör Yardımcısı Murat Ali DULUPÇU, Rektör Yardımcısı Mehmet Saltan ve Rektör Yardımcısı Nihat Ayyıldız  hocalarımızla birer aylık maaşımızı bağışlayarak katılıyoruz''dedi #BizBizeYeterizTürkiyem

Cumhurbaşkanımız @RTErdogan'ın çağrısıyla başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" başlıklı Milli Dayanışma Kampanyasına, şahsım ve Rektör Yardımcısı @mdulupcu, @Mehmet_Saltan07 ve @nhtyyldz hocalarımızla birer aylık maaşımızı bağışlayarak katılıyoruz. #BizBizeYeterizTürkiyem

— İlker Hüseyin Çarıkçı (@ilkercarikci) March 30, 2020

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.