Isparta Belediyesi deforme olan yolların yenileme çalışmalarına devam ediliyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2020 - 12:31, Güncelleme: 31.03.2020 - 12:31
 

Isparta Belediyesi deforme olan yolların yenileme çalışmalarına devam ediliyor

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce şehir içerisinde deforme olan asfaltlarda yenileme çalışmaları devam ediyor.
Önceki gün Çarşı Polis Karakolundan Camlı Cami istikametine giden 111 Caddede asfalt yenileme çalışması gerçekleştiren Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda Demirköprü Kavşağında yenileme çalışması gerçekleştirdi. Demirköprü Kavşağı içi ile Hasan Fehmi Caddesindeki yorgun asfalt Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede freze ile kaldırılırken, çalışmaların ardından sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. 3000 metrekarelik alanı kapsayan çalışmalar esnasında trafik akışı kesilmeden hem caddede hem de kavşak içinde çalışmalarını hızlı bir şekilde gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşık üç saatlik çalışmanın ardından yolun yenilenmesi işlemini tamamladı.
Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce şehir içerisinde deforme olan asfaltlarda yenileme çalışmaları devam ediyor.

Önceki gün Çarşı Polis Karakolundan Camlı Cami istikametine giden 111 Caddede asfalt yenileme çalışması gerçekleştiren Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda Demirköprü Kavşağında yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Demirköprü Kavşağı içi ile Hasan Fehmi Caddesindeki yorgun asfalt Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede freze ile kaldırılırken, çalışmaların ardından sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi.

3000 metrekarelik alanı kapsayan çalışmalar esnasında trafik akışı kesilmeden hem caddede hem de kavşak içinde çalışmalarını hızlı bir şekilde gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşık üç saatlik çalışmanın ardından yolun yenilenmesi işlemini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.