Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Grubu çalışıyor; Maaşlar Evde Teslim

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2020 - 11:38, Güncelleme: 01.04.2020 - 11:38
 

Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Grubu çalışıyor; Maaşlar Evde Teslim

Isparta Valiliği bünyesinde kurulan ‘Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Grubu’ ekiplerince sokağa çıkması yasak olan 65 yaş üzerindeki vatandaşların emekli maaşlarını evlerine kadar götürülerek bizzat ellerine teslim ediliyor.
Isparta Valiliği bünyesinde kurulan ‘ Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Grubu’ ekiplerince sokağa çıkması yasak olan 65 yaş üzerindeki vatandaşların emekli maaşlarını evlerine kadar götürülerek bizzat ellerine teslim ediliyor.  Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge ile evlerinden çıkmaması istenen 65 yaş ve üstündekiler ile kronik rahatsızlığı olanlardan Isparta’da ikamet edenlerin ihtiyaçları, Valilik bünyesinde kurulan ‘Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Grubu’ ekiplerince karşılanıyor. YAŞLI VATANDAŞLARIN MAAŞLARI EVLERİNE TESLİM EDİLİYOR Bunlardan birisi de 65 yaş üzerindeki vatandaşların emekli olmaları hasabiyle aldıkları emekli maaşları. Maaşlar da yaşlı vatandaşların evlerine kadar götürülerek görevlilerce ellerine teslim ediliyor. GÜNEY VE ÖZGE; “BÜYÜKLERİMİZİN DUASINI ALMAK BİZE MANEVİ HUZUR VERİYOR” Valilik Vefa ekibinde yer alan görevlilerden İmam – Hatip Adnan Güney ve Muhammed Özge; “65 yaş üstü büyüklerimizin maaşlarını bankadan çekerek evlerine kadar gidip kendilerine teslim edip dualarını alıyoruz. Dua almak bize manevi huzur veriyor. Yaptığımız işin bizi en mutlu eden yanı da bu” dediler.
Isparta Valiliği bünyesinde kurulan ‘Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Grubu’ ekiplerince sokağa çıkması yasak olan 65 yaş üzerindeki vatandaşların emekli maaşlarını evlerine kadar götürülerek bizzat ellerine teslim ediliyor.

Isparta Valiliği bünyesinde kurulan ‘ Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Grubu’ ekiplerince sokağa çıkması yasak olan 65 yaş üzerindeki vatandaşların emekli maaşlarını evlerine kadar götürülerek bizzat ellerine teslim ediliyor.

 Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge ile evlerinden çıkmaması istenen 65 yaş ve üstündekiler ile kronik rahatsızlığı olanlardan Isparta’da ikamet edenlerin ihtiyaçları, Valilik bünyesinde kurulan ‘Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Grubu’ ekiplerince karşılanıyor.

YAŞLI VATANDAŞLARIN MAAŞLARI

EVLERİNE TESLİM EDİLİYOR

Bunlardan birisi de 65 yaş üzerindeki vatandaşların emekli olmaları hasabiyle aldıkları emekli maaşları. Maaşlar da yaşlı vatandaşların evlerine kadar götürülerek görevlilerce ellerine teslim ediliyor.

GÜNEY VE ÖZGE; “BÜYÜKLERİMİZİN DUASINI

ALMAK BİZE MANEVİ HUZUR VERİYOR”

Valilik Vefa ekibinde yer alan görevlilerden İmam – Hatip Adnan Güney ve Muhammed Özge; “65 yaş üstü büyüklerimizin maaşlarını bankadan çekerek evlerine kadar gidip kendilerine teslim edip dualarını alıyoruz. Dua almak bize manevi huzur veriyor. Yaptığımız işin bizi en mutlu eden yanı da bu” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.