Isparta'da 268 Pozitif vaka var

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2020 - 20:24, Güncelleme: 01.04.2020 - 20:24
 

Isparta'da 268 Pozitif vaka var

Türkiye'nin 81 ilinde de koronavirüs vakalarının bulunduğu açıklandı. İstanbul'da vaka sayısı 8 bin 852 var. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsün Türkiye'nin tamamına yayıldığını açıkladı.
Türkiye'nin 81 ilinde de koronavirüs vakalarının bulunduğu açıklandı. İstanbul'da vaka sayısı 8 bin 852 var. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsün Türkiye'nin tamamına yayıldığını açıkladı. 81 İLİN TAMAMINDA KORONAVİRÜS VARBakan Koca, "Bugüne kadar illerimizdeki dağılımı göstermemiştik İtalya bu hatayı yaptı biz bu hatayı işlemek istemedik. Bugün illerimizde virüs var.  Isparta'da 268 Pozitif vaka sayısının olduğu belirtilirken bunların UMRE'den gelen vatandaşlarımız olduğu söylendi.  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Koca illere göre vaka sayısını ilk kez açıkladı. Buna göre Isparta’da 268 vaka bulunuyor. Isparta, pozitif vaka sayısının en fazla olduğu 6. İl olarak kayıtlara geçti. Isparta’nın vaka sayısının fazla olmasının nedeninin ise karantina altındaki umreciler olduğu belirtildi.Yetkililerden alınan bilgilere göre 268 vakanın içinden 245 vakanın Isparta’da karantina altına alınan umreciler olduğu öğrenildi.
Türkiye'nin 81 ilinde de koronavirüs vakalarının bulunduğu açıklandı. İstanbul'da vaka sayısı 8 bin 852 var. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsün Türkiye'nin tamamına yayıldığını açıkladı.

Türkiye'nin 81 ilinde de koronavirüs vakalarının bulunduğu açıklandı. İstanbul'da vaka sayısı 8 bin 852 var.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsün Türkiye'nin tamamına yayıldığını açıkladı.

81 İLİN TAMAMINDA KORONAVİRÜS VAR
Bakan Koca, "Bugüne kadar illerimizdeki dağılımı göstermemiştik İtalya bu hatayı yaptı biz bu hatayı işlemek istemedik. Bugün illerimizde virüs var. 


Isparta'da 268 Pozitif vaka sayısının olduğu belirtilirken bunların UMRE'den gelen vatandaşlarımız olduğu söylendi. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Koca illere göre vaka sayısını ilk kez açıkladı. Buna göre Isparta’da 268 vaka bulunuyor. Isparta, pozitif vaka sayısının en fazla olduğu 6. İl olarak kayıtlara geçti. Isparta’nın vaka sayısının fazla olmasının nedeninin ise karantina altındaki umreciler olduğu belirtildi.Yetkililerden alınan bilgilere göre 268 vakanın içinden 245 vakanın Isparta’da karantina altına alınan umreciler olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.