Musa Hoca için acil kan bağışı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2020 - 13:13, Güncelleme: 09.04.2020 - 13:13
 

Musa Hoca için acil kan bağışı

Isparta'da Koronavirüs Hastası için acil kan bağışı
Kısa bir süre önce koronavirüs teşhisi ile tedavi altına alınan ISUBÜ Öğretim görevlisi Doç. Dr. Musa Yavuz Entübe olma durumundan çıkıp kendi kendine nefes almaya başladı. Isparta Şehir Hastanesinde yatmakta olan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Görevlisi Musa Yavuz iyileşmeye başladı ancak Musa hoca için (0 RH -) kana ihtiyaç vardır. Kan  vermek isteyenlerin Kızılay Kan Merkezine giderek bağış yapabilir.
Isparta'da Koronavirüs Hastası için acil kan bağışı

Kısa bir süre önce koronavirüs teşhisi ile tedavi altına alınan ISUBÜ Öğretim görevlisi Doç. Dr. Musa Yavuz Entübe olma durumundan çıkıp kendi kendine nefes almaya başladı.

Isparta Şehir Hastanesinde yatmakta olan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Görevlisi Musa Yavuz iyileşmeye başladı ancak Musa hoca için (0 RH -) kana ihtiyaç vardır. Kan  vermek isteyenlerin Kızılay Kan Merkezine giderek bağış yapabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.