Zabun’dan flaş açıklama

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2020 - 18:22, Güncelleme: 21.06.2020 - 18:22
 

Zabun’dan flaş açıklama

AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, MHP ile devam eden Cumhur İttifakı ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Zabun, “Bu yerel seçimde ittifak yapmadık ama önümüzdeki yerel seçimlere büyük ihtimalle MHP ile ittifak yaparak gireceğiz” dedi.
AK Parti İl Başkanı: Yerel seçimde büyük ihtimalle MHP ille ittifak yapacağız AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, MHP ile devam eden Cumhur İttifakı ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Zabun, “Bu yerel seçimde ittifak yapmadık ama önümüzdeki yerel seçimlere büyük ihtimalle MHP ile ittifak yaparak gireceğiz” dedi.  AK Parti Isparta İl Başkan Osman Zabun, Milliyetçi Hareket Partisi ile devam eden Cumhur İttifakı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  2019 Mart ayında yapılan yerel seçim yarışına MHP’li ittifak ile değil, rekabet ile girdiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Zabun, “önümüzdeki yerel seçimlerde de büyük ihtimalle ittifak çatısı altında gireceğiz” diye konuştu.   ''Isparta’da MHP ile ittifakla girmedik seçime rekabetle girdik. Türkiye’nin bir çok yerinde ittifakla girildiği halde Isparta’da yerel seçimde MHP’de adayını çıkarda AK Parti olarak bizde adayımızı çıkardık ve rekabet halinde girdik isteseniz de istemeseniz de kabul etseniz de etmeseniz de bunun bir izi eseri oluyor. Bizim işimiz bu izleri tolere etmek ve bu ülkenin geleceğine odaklanmak mülkün olduğu kadar da bu izleri hemen silmek yani rekabet döneminin izlerini silmek ve geleceğe bu şekilde yürümek. Bizim Cumhurbaşkanımız liderimiz yine MHP Genel Başkanı bu duruşu bütün Türkiye’de bütün kamuoyunun önünde ortaya koyarken bizim burada özellikle MHP ile rekabet eden bir pozisyonda olmamız doğru değil. Biz geçtiğimiz seçime ittifakla girmedik rekabet halinde girdik Isparta’da ama önümüzdeki dönemde de siyaset ne getirir tam bilmiyorum ama Isparta’da büyük ihtimalle yerel seçimlerde de genel seçimlerde de biz ittifakla devam edeceğiz. Yerel seçimlerde de büyük ihtimalle ittifak çatısı altında gireceğiz.        Birinci önceliklerinin ülkenin önceliği olduğunu kaydeden Zabun, “Kişisel meselelerimiz, kişisel kaprislerimiz ülkenin menfaatlerinin önüne geçemez” diye konuştu.               ''MHP’nin tabanı yöneticileri teşkilatı hem AK Parti’nin tabanı yöneticileri teşkilatı bizim birinci önceliğimiz bu ülkenin geleceğidir. Bu ülkenin geleceğine odaklandığımızdan dolayı bizim kişisel kaprislerimiz kişisel meselelerimiz asla ülkenin menfaatlerinin önüne geçemez illaki yanlışlarımız olabilir ama derhal ve süratle bunlar derin izler oluşturmadan bunları izole etmek toparlamak bizim temel vazifemiz.''
AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, MHP ile devam eden Cumhur İttifakı ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Zabun, “Bu yerel seçimde ittifak yapmadık ama önümüzdeki yerel seçimlere büyük ihtimalle MHP ile ittifak yaparak gireceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı: Yerel seçimde büyük ihtimalle MHP ille ittifak yapacağız

 AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, MHP ile devam eden Cumhur İttifakı ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Zabun, “Bu yerel seçimde ittifak yapmadık ama önümüzdeki yerel seçimlere büyük ihtimalle MHP ile ittifak yaparak gireceğiz” dedi.

 AK Parti Isparta İl Başkan Osman Zabun, Milliyetçi Hareket Partisi ile devam eden Cumhur İttifakı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 2019 Mart ayında yapılan yerel seçim yarışına MHP’li ittifak ile değil, rekabet ile girdiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Zabun, “önümüzdeki yerel seçimlerde de büyük ihtimalle ittifak çatısı altında gireceğiz” diye konuştu.

  ''Isparta’da MHP ile ittifakla girmedik seçime rekabetle girdik. Türkiye’nin bir çok yerinde ittifakla girildiği halde Isparta’da yerel seçimde MHP’de adayını çıkarda AK Parti olarak bizde adayımızı çıkardık ve rekabet halinde girdik isteseniz de istemeseniz de kabul etseniz de etmeseniz de bunun bir izi eseri oluyor. Bizim işimiz bu izleri tolere etmek ve bu ülkenin geleceğine odaklanmak mülkün olduğu kadar da bu izleri hemen silmek yani rekabet döneminin izlerini silmek ve geleceğe bu şekilde yürümek. Bizim Cumhurbaşkanımız liderimiz yine MHP Genel Başkanı bu duruşu bütün Türkiye’de bütün kamuoyunun önünde ortaya koyarken bizim burada özellikle MHP ile rekabet eden bir pozisyonda olmamız doğru değil. Biz geçtiğimiz seçime ittifakla girmedik rekabet halinde girdik Isparta’da ama önümüzdeki dönemde de siyaset ne getirir tam bilmiyorum ama Isparta’da büyük ihtimalle yerel seçimlerde de genel seçimlerde de biz ittifakla devam edeceğiz. Yerel seçimlerde de büyük ihtimalle ittifak çatısı altında gireceğiz.      

 Birinci önceliklerinin ülkenin önceliği olduğunu kaydeden Zabun, “Kişisel meselelerimiz, kişisel kaprislerimiz ülkenin menfaatlerinin önüne geçemez” diye konuştu.

 

            ''MHP’nin tabanı yöneticileri teşkilatı hem AK Parti’nin tabanı yöneticileri teşkilatı bizim birinci önceliğimiz bu ülkenin geleceğidir. Bu ülkenin geleceğine odaklandığımızdan dolayı bizim kişisel kaprislerimiz kişisel meselelerimiz asla ülkenin menfaatlerinin önüne geçemez illaki yanlışlarımız olabilir ama derhal ve süratle bunlar derin izler oluşturmadan bunları izole etmek toparlamak bizim temel vazifemiz.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.