ITKM inşaatı yeniden başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2020 - 13:45, Güncelleme: 28.06.2020 - 13:45
 

ITKM inşaatı yeniden başladı

Isparta kent merkezinde yıllardır bitirilemeyen Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı yeniden başladı. 100 işçi ile başlayan çalışmalar önümüzdeki süreçte 350 işçiye çıkacak. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bu yıl içerisinde inşaatın büyük bir kısmını bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve geldikten sonra en fazla mesai harcadığı konuların başında gelen ITKM inşaatı, yüklenici firmaya atanan kayyum heyeti ile yapılan protokol gereği yeniden başladı. Ancak pandemi süreci nedeni ile inşaatta bir süre çalışmalar durmuştu. Normalleşme adımlarının atıldığı bu dönemde inşaatı tamamlayacak olan firma çalışmalarına kaldığı yerden yeniden başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iradesi, Isparta Belediyesi ve TMSF’nin katkıları ile inşaatın yeniden başladığını belirten Proje Yürütücüsü Emre Üresin, “Isparta’nın yıllardır beklediği bu eseri kazandırmış olacağız” dedi.  “Bu güzel projeyi bitirmek için çalışmalarımıza başladık. Cumhurbaşkanımızın iradesiyle başlayan süreçte  Isparta belediye başkanı ve Isparta belediyesine ayrıca TMSF yönetimi ve kayyum heyetinin gayretleriyle çalışmalarımız belli bir aşamaya geldi. İnşallah Isparta’nın yıllardır beklediği bu güzel eseri kazandırmış olacağız. Isparta halkının beklediği bu güzel eser en kısa zamanda kullanımlarına açılacak.”   İlk olarak yıllardır atıl kalan inşaatın izolasyon sorununu çözmeye başladıklarını belirten Proje Yürütücüsü Üresin, şantiyede şu anda 100 kişinin çalıştığını belirterek, önümüzdeki süreçte bu sayının 350’ye çıkacağını vurguladı.  “Proje uzun yıllardır beklediği için binada bir izolasyon sıkıntısı var ve biz izolasyon çalışmalarından başladık. Yine beklemekten yıpranan malzemelerin sökümü ve moloz atımlarıyla projemiz devam ediyor, inşaatın içinde bir takım eksiklikler gördüğümüz yerler var onların tamamlanması için mimarlık firmamız çalışmasını yaptı belediyenin ve kayyum heyetinin onaylarıyla çalışmalarımız devam ediyor. Şuanda şantiyede 100 personel çalışanımız var pandemi sürecinden etkilenmeler oldu önümüzdeki haftalarda bu sayı iki katına çıkacak izolasyon çalışması bittikten sonra inşaat çalışmaları başlayınca inşaat alanında 350 personel çalışacak ve en kısa sürede bitmesi için elimizden geleni yapacağız.”      “İnşaatın büyük bir bölümünü bu yıl içerisinde tamamlayacağız” Başlayan ITKM inşaatı ile ilgili Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’de açıklamalarda bulundu. Pandemi süreci ile inşaatın başlama sürecinin uzadığını belirten Başkan Başdeğirmen, “bu süreyi de telafi edeceğiz. Bu yıl içerisinde büyük bir bölümünü bitirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.              ITKM ile alakalı sözleşmemizi yaptık, müteahit geçtiğimiz hafta geldi her şey pandemiye bağlı eğer olmasaydı şimdiye kadar bu çalışmaların yüzde 60-70’ i bitmiş olacaktı ama 4-5 aylık bir gerileme oldu ama biz bunu çalışmalarla telafi edeceğiz ve geri kalan 6 ay içerisinde tamamlanmış olacak.
Isparta kent merkezinde yıllardır bitirilemeyen Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı yeniden başladı. 100 işçi ile başlayan çalışmalar önümüzdeki süreçte 350 işçiye çıkacak. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bu yıl içerisinde inşaatın büyük bir kısmını bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve geldikten sonra en fazla mesai harcadığı konuların başında gelen ITKM inşaatı, yüklenici firmaya atanan kayyum heyeti ile yapılan protokol gereği yeniden başladı. Ancak pandemi süreci nedeni ile inşaatta bir süre çalışmalar durmuştu.

Normalleşme adımlarının atıldığı bu dönemde inşaatı tamamlayacak olan firma çalışmalarına kaldığı yerden yeniden başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iradesi, Isparta Belediyesi ve TMSF’nin katkıları ile inşaatın yeniden başladığını belirten Proje Yürütücüsü Emre Üresin, “Isparta’nın yıllardır beklediği bu eseri kazandırmış olacağız” dedi. 

“Bu güzel projeyi bitirmek için çalışmalarımıza başladık. Cumhurbaşkanımızın iradesiyle başlayan süreçte  Isparta belediye başkanı ve Isparta belediyesine ayrıca TMSF yönetimi ve kayyum heyetinin gayretleriyle çalışmalarımız belli bir aşamaya geldi. İnşallah Isparta’nın yıllardır beklediği bu güzel eseri kazandırmış olacağız. Isparta halkının beklediği bu güzel eser en kısa zamanda kullanımlarına açılacak.” 

 İlk olarak yıllardır atıl kalan inşaatın izolasyon sorununu çözmeye başladıklarını belirten Proje Yürütücüsü Üresin, şantiyede şu anda 100 kişinin çalıştığını belirterek, önümüzdeki süreçte bu sayının 350’ye çıkacağını vurguladı. 

“Proje uzun yıllardır beklediği için binada bir izolasyon sıkıntısı var ve biz izolasyon çalışmalarından başladık. Yine beklemekten yıpranan malzemelerin sökümü ve moloz atımlarıyla projemiz devam ediyor, inşaatın içinde bir takım eksiklikler gördüğümüz yerler var onların tamamlanması için mimarlık firmamız çalışmasını yaptı belediyenin ve kayyum heyetinin onaylarıyla çalışmalarımız devam ediyor. Şuanda şantiyede 100 personel çalışanımız var pandemi sürecinden etkilenmeler oldu önümüzdeki haftalarda bu sayı iki katına çıkacak izolasyon çalışması bittikten sonra inşaat çalışmaları başlayınca inşaat alanında 350 personel çalışacak ve en kısa sürede bitmesi için elimizden geleni yapacağız.”   

  “İnşaatın büyük bir bölümünü bu yıl içerisinde tamamlayacağız”

 Başlayan ITKM inşaatı ile ilgili Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’de açıklamalarda bulundu. Pandemi süreci ile inşaatın başlama sürecinin uzadığını belirten Başkan Başdeğirmen, “bu süreyi de telafi edeceğiz. Bu yıl içerisinde büyük bir bölümünü bitirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

             ITKM ile alakalı sözleşmemizi yaptık, müteahit geçtiğimiz hafta geldi her şey pandemiye bağlı eğer olmasaydı şimdiye kadar bu çalışmaların yüzde 60-70’ i bitmiş olacaktı ama 4-5 aylık bir gerileme oldu ama biz bunu çalışmalarla telafi edeceğiz ve geri kalan 6 ay içerisinde tamamlanmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.