Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları Üsküdar’da başlıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2020 - 13:42, Güncelleme: 07.07.2020 - 13:42
 

Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları Üsküdar’da başlıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, Kültür Sanat Muhabirleri Derneği tarafından ilki 12 Mart 2020 tarihinde Ankara’da Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’un katılımıyla, ikincisi ise Antalya’da gerçekleştirilen “Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları” etkinliğinin üçüncü bölümü 09-10-11 Temmuz tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek. Anadolu’nun çeşitli illerinden Kültür Sanat alanında uzman gazetecilerin İstanbul’da buluşacağı etkinliğin açılış programı Üsküdar Belediyesinin ev sahipliğinde 9 Temmuz Perşembe günü saat 19.00’da Valide Sultan gemisinde yapılacak.  Açılış Programına Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katılarak İstanbul Kültür, sanat ve Turizmi üzerine önemli açıklamalarda bulunacaklar.  Programa Geleneksel el sanatlarımızın usta değerlerinden Ebru sanatçısı Hikmet Barutçugil, Cam mozaik sanatçısı Meyçem Ezengin, Kalem işi sanatçısı Kaya Üçer, Tezhip sanatçısı Münevver Üçer’de katılacak.  10 ve 11 Temmuz tarihlerinde ise Anadolu illerinden gelen gazeteciler İstanbul tarihine tanıklık eden değerlerini keşfe çıkarak İstanbul’u Anadolu gazeteciliği gözüyle kaleme almak üzere incelemelerde bulunacak.  Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmalarında amaçlarının Anadolu gazetecileri vasıtasıyla Ülkemizin Tarihi ve Kültürel değerlerinin bütün Anadolu’ya duyurulması ve iç turizmde hareketliliği sağlamak olduğunu belirtti. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, Kültür Sanat Muhabirleri Derneği tarafından ilki 12 Mart 2020 tarihinde Ankara’da Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’un katılımıyla, ikincisi ise Antalya’da gerçekleştirilen “Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları” etkinliğinin üçüncü bölümü 09-10-11 Temmuz tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Anadolu’nun çeşitli illerinden Kültür Sanat alanında uzman gazetecilerin İstanbul’da buluşacağı etkinliğin açılış programı Üsküdar Belediyesinin ev sahipliğinde 9 Temmuz Perşembe günü saat 19.00’da Valide Sultan gemisinde yapılacak.  Açılış Programına Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katılarak İstanbul Kültür, sanat ve Turizmi üzerine önemli açıklamalarda bulunacaklar. 

Programa Geleneksel el sanatlarımızın usta değerlerinden Ebru sanatçısı Hikmet Barutçugil, Cam mozaik sanatçısı Meyçem Ezengin, Kalem işi sanatçısı Kaya Üçer, Tezhip sanatçısı Münevver Üçer’de katılacak. 

10 ve 11 Temmuz tarihlerinde ise Anadolu illerinden gelen gazeteciler İstanbul tarihine tanıklık eden değerlerini keşfe çıkarak İstanbul’u Anadolu gazeteciliği gözüyle kaleme almak üzere incelemelerde bulunacak. 

Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmalarında amaçlarının Anadolu gazetecileri vasıtasıyla Ülkemizin Tarihi ve Kültürel değerlerinin bütün Anadolu’ya duyurulması ve iç turizmde hareketliliği sağlamak olduğunu belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.