Isparta’da vaka sayısı artıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2020 - 17:03, Güncelleme: 09.07.2020 - 17:03
 

Isparta’da vaka sayısı artıyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüste vaka sayısı gün geçtikçe artıyor. Isparta'da ise şuan da toplamda 59 koronavirüs vakası bulunuyor
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüste vaka sayısı gün geçtikçe artıyor. Isparta'da ise şuan da toplamda 59 koronavirüs vakası bulunuyor.    Koronavirüse yakalananlardan 13'ü Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi görürken, 1 kişi Özel Meddem Hastanesi'nde, 2 kişi Özel Isparta Hastanesi'nde, 40 vaka ise evinde karantinada ve izole edilmiş halde tedavi ediliyor. Koronavirüsle mücadele büyük emek veren Şehir Hastanesi'nde ise 3 kişi Yoğum Bakımda tedavi görüyor.
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüste vaka sayısı gün geçtikçe artıyor. Isparta'da ise şuan da toplamda 59 koronavirüs vakası bulunuyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüste vaka sayısı gün geçtikçe artıyor. Isparta'da ise şuan da toplamda 59 koronavirüs vakası bulunuyor.   

Koronavirüse yakalananlardan 13'ü Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi görürken, 1 kişi Özel Meddem Hastanesi'nde, 2 kişi Özel Isparta Hastanesi'nde, 40 vaka ise evinde karantinada ve izole edilmiş halde tedavi ediliyor. Koronavirüsle mücadele büyük emek veren Şehir Hastanesi'nde ise 3 kişi Yoğum Bakımda tedavi görüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.