MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR'DAN BAL LİGİNE DESTEK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2020 - 20:17, Güncelleme: 11.07.2020 - 20:17
 

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR'DAN BAL LİGİNE DESTEK

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, BAL LİGİ takımlarına haksızlık yapılmıştırdedi
CESUR: "BAL LİGİ TAKIMLARI ÜVEY EVLAT MIDIR" İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, BAL LİGİ takımlarına haksızlık yapılmıştırdedi  İYİ Parti Milletvekili Dr. Aylin Cesur, BAL LİGİ takımlarından maçların durdurulması tarihinde 1. olanların üst lige alınması kararına itirazını sunduğu konuşmasında, eğer bu uygulama doğru ise o tarihte 1. ligde lider olan Trabzonspor'u da şampiyon ilan etmelisiniz dedi. Cesur'un konuşması şöyle devam etti: Kısaca BAL diye adlandırılan Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta lider Kestelspor’un sadece 1 puan gerisinde iken, COVİD-19 salgını nedeniyle durdurulan liglerin kaldığı şekilde tescil edilmesiyle Isparta 32 sporumuza büyük bir haksızlık yapılmıştır. Ligin tamamlanmaması , bitmeden yok sayılmasıyla koca bir sezonun emekleri heba olmuş, vicdanlar yaralanmıştır. Oysa üst liglerin oynanmasına müsaade edilmiştir. Ligler durdurulduğunda süper ligde Trabzonspor lider, Başakşehir ikinci sıradaydı. Şu an Başakşehir 4 puan farkla önde. Isparta 32 spora bu hakkı tanımamak hak, hukuk, adalet kavramlarından tamamiyle uzak, ben yaptım oldu mantığı ile verilmiş bir karardır. Kabul edilmesi mümkün değildir. Oysa ilk 2 veya 3. sıradaki tüm takımlar bir üst lige alınabilir veya bu takımlar seyircisiz olarak play-off maçı oynayabilirdi. Federasyon bu haksızlığı gidermelidir. Sayın Nihat Özdemir’i arayarak, Isparta’nın damadı olarak ama diğer haksızlığa uğramış takımları da sayarak bu haksızlığın giderilmesi gerektiğini az evvel ilettim. Tüm Isparta Milletvekillerini de benimle beraber takımımıza yapılan bu haksızlığın giderilmesi için beraber çalışmaya davet ediyorum. Maçların durdurulduğu andan sonra yapılamayan maçlar yapılsaydı ve o maçların tümünü kazanırsa 1. olma ihtimali olan tüm takımları çıkarmaları gerekir ki haksızlık olmasın. Geçen sene de 11 tane birinci takımdan 2 tanesi, Konya Akşehirspor, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor alınmamış idi. 9 takım alındı, bu sene madem 11 takım alınabildi o zaman geçen sene alınmayan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ve Konya Akşehirspor’a haksızlık yapılmıştı. BAL ligi üvey evlat mıdır ki sürekli haksızlık yapılmaktadır” dedi.
İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, BAL LİGİ takımlarına haksızlık yapılmıştırdedi

CESUR: "BAL LİGİ TAKIMLARI ÜVEY EVLAT MIDIR"

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, BAL LİGİ takımlarına haksızlık yapılmıştırdedi 

İYİ Parti Milletvekili Dr. Aylin Cesur, BAL LİGİ takımlarından maçların durdurulması tarihinde 1. olanların üst lige alınması kararına itirazını sunduğu konuşmasında, eğer bu uygulama doğru ise o tarihte 1. ligde lider olan Trabzonspor'u da şampiyon ilan etmelisiniz dedi. Cesur'un konuşması şöyle devam etti:

Kısaca BAL diye adlandırılan Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta lider Kestelspor’un sadece 1 puan gerisinde iken, COVİD-19 salgını nedeniyle durdurulan liglerin kaldığı şekilde tescil edilmesiyle Isparta 32 sporumuza büyük bir haksızlık yapılmıştır. Ligin tamamlanmaması , bitmeden yok sayılmasıyla koca bir sezonun emekleri heba olmuş, vicdanlar yaralanmıştır. Oysa üst liglerin oynanmasına müsaade edilmiştir. Ligler durdurulduğunda süper ligde Trabzonspor lider, Başakşehir ikinci sıradaydı. Şu an Başakşehir 4 puan farkla önde. Isparta 32 spora bu hakkı tanımamak hak, hukuk, adalet kavramlarından tamamiyle uzak, ben yaptım oldu mantığı ile verilmiş bir karardır. Kabul edilmesi mümkün değildir. Oysa ilk 2 veya 3. sıradaki tüm takımlar bir üst lige alınabilir veya bu takımlar seyircisiz olarak play-off maçı oynayabilirdi.

Federasyon bu haksızlığı gidermelidir. Sayın Nihat Özdemir’i arayarak, Isparta’nın damadı olarak ama diğer haksızlığa uğramış takımları da sayarak bu haksızlığın giderilmesi gerektiğini az evvel ilettim. Tüm Isparta Milletvekillerini de benimle beraber takımımıza yapılan bu haksızlığın giderilmesi için beraber çalışmaya davet ediyorum.

Maçların durdurulduğu andan sonra yapılamayan maçlar yapılsaydı ve o maçların tümünü kazanırsa 1. olma ihtimali olan tüm takımları çıkarmaları gerekir ki haksızlık olmasın. Geçen sene de 11 tane birinci takımdan 2 tanesi, Konya Akşehirspor, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor alınmamış idi. 9 takım alındı, bu sene madem 11 takım alınabildi o zaman geçen sene alınmayan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ve Konya Akşehirspor’a haksızlık yapılmıştı. BAL ligi üvey evlat mıdır ki sürekli haksızlık yapılmaktadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.