Isparta’da 15 Temmuz anı defteri standı açıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2020 - 15:56, Güncelleme: 14.07.2020 - 15:56
 

Isparta’da 15 Temmuz anı defteri standı açıldı

Isparta’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında vatandaşların duygularını aktarmaları için anı defteri standı açıldı.
Isparta’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri anı defteri standı açılmasıyla başladı. Bu kapsamda Isparta Valiliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda açılan stantta vatandaşlar, 15 Temmuz ile ilgili duygu ve düşüncelerini anı defterine yazıyorlar. Ayrıca meydanda ‘15 Temmuz Anı Defterindeki Duygu ve Düşünceler’ isimli bir sergi açıldı. Sergide önceki yıllarda bazı vatandaşların anı defterine yazdığı duygu ve düşünceler, 15 Temmuz’u anlatan fotoğraflarla sergileniyor. “Allah o günleri bir daha göstermesin” Anı defterini imzalayan Musa Aydoğdu, Cumhuriyet’ten bugüne hep darbeler yaşandığını belirterek, “Allah o günleri bir daha göstermesin. Ne mutlu bu günlere. Ben 80 yaşındayım, o günler bir daha geri gelmesin. Temennim odur” dedi. “İnşallah bir daha böyle kötü bir gün yaşamayız” Osman Böcek de 15 Temmuz’un demokrasi açısından kötü bir gün olduğunu ifade etti. Böcek, “Allah o günleri bir daha yaşatmasın. 15 Temmuz’da Şarkikaraağaç’ta köydeydim, muhtar oğlumla birlikte ilçe merkezine meydana gitmiştik. İnşallah bir daha böyle kötü bir gün yaşamayız” diye konuştu.
Isparta’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında vatandaşların duygularını aktarmaları için anı defteri standı açıldı.

Isparta’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri anı defteri standı açılmasıyla başladı. Bu kapsamda Isparta Valiliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda açılan stantta vatandaşlar, 15 Temmuz ile ilgili duygu ve düşüncelerini anı defterine yazıyorlar. Ayrıca meydanda ‘15 Temmuz Anı Defterindeki Duygu ve Düşünceler’ isimli bir sergi açıldı. Sergide önceki yıllarda bazı vatandaşların anı defterine yazdığı duygu ve düşünceler, 15 Temmuz’u anlatan fotoğraflarla sergileniyor.

“Allah o günleri bir daha göstermesin”

Anı defterini imzalayan Musa Aydoğdu, Cumhuriyet’ten bugüne hep darbeler yaşandığını belirterek, “Allah o günleri bir daha göstermesin. Ne mutlu bu günlere. Ben 80 yaşındayım, o günler bir daha geri gelmesin. Temennim odur” dedi.

“İnşallah bir daha böyle kötü bir gün yaşamayız”

Osman Böcek de 15 Temmuz’un demokrasi açısından kötü bir gün olduğunu ifade etti. Böcek, “Allah o günleri bir daha yaşatmasın. 15 Temmuz’da Şarkikaraağaç’ta köydeydim, muhtar oğlumla birlikte ilçe merkezine meydana gitmiştik. İnşallah bir daha böyle kötü bir gün yaşamayız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.