Isparta Belediyesi Eğitim Kurslarından büyük LGS başarısı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2020 - 16:59, Güncelleme: 17.07.2020 - 16:59
 

Isparta Belediyesi Eğitim Kurslarından büyük LGS başarısı

Isparta Belediyesi bünyesinde bulunan ve öğrencileri Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlayan Belediyenin eğitim kurslarından büyük LGS başarısı.
Isparta Belediyesi bünyesinde bulunan ve öğrencileri Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlayan Belediyenin eğitim kurslarından büyük LGS başarısı. 2019-2020 eğitim-öğretim süresince yüzlerce ortaokul ve lise son sınıf öğrencisi Isparta Belediyesi Eğitim Kurslarında LGS ve YKS’ye hazırlandı. 20 Haziran’da gerçekleştirilen LGS’ye 232 ortaokul son sınıf öğrencisi sınavlara Isparta Belediyesi Eğitim Kurslarında hazırlandı. 16 Temmuz 2020 tarihinde açıklanan LGS sonuçlarına göre belediye bünyesinde sınava hazırlanan 232 öğrencinin, 141’i Isparta merkez ve ilçelerinde yer alan nitelikli okullara kayıt yaptırabilecek düzeyde puan alarak büyük bir başarıya imza attı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, sonuçların açıklanmasının ardından kurslarda sınavlara hazırlanan ve başarılı sonuçlar alan öğrencileri, öğrencileri sınava hazırlayan velileri ile kurs öğretmenlerini tebrik etti. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Kurs merkezimizde LGS’ye hazırlanan öğrencilerimizin elde ettikleri başarılı sonuçlar göğsümüzü kabarttı. Bu yıl kurs merkezimizdeki yüz yüze eğitimlerimize pandemi dolayısıyla ara vermek zorunda kaldık. Ancak pandemi sürecinde kurs öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize uzaktan eğitim verildi. Ayrıca öğrencilerimize zorlandıkları konular, soru çözümleri noktasında da online destek verdik. Geçen gün açıklanan LGS sonuçları ile birlikte öğrencilerimiz 0,39’luk yüzdelik dilimden başlayan başarılı sonuçlar aldı ve öğrencilerimizden 141’i il merkezimiz ve ilçelerimizde bulunan nitelikli liselere kayıt yaptırabilecekleri puanları elde etti. Bu başarıya ulaşan genç kardeşlerimi, onların her daim yanında olan ailelerini ve bu başarıya ulaşmasına büyük katkı sunan belediyemizin kurs öğretmenlerini, idarecilerini yürekten kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Isparta Belediyesi bünyesinde bulunan ve öğrencileri Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlayan Belediyenin eğitim kurslarından büyük LGS başarısı.

Isparta Belediyesi bünyesinde bulunan ve öğrencileri Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlayan Belediyenin eğitim kurslarından büyük LGS başarısı.

2019-2020 eğitim-öğretim süresince yüzlerce ortaokul ve lise son sınıf öğrencisi Isparta Belediyesi Eğitim Kurslarında LGS ve YKS’ye hazırlandı.

20 Haziran’da gerçekleştirilen LGS’ye 232 ortaokul son sınıf öğrencisi sınavlara Isparta Belediyesi Eğitim Kurslarında hazırlandı. 16 Temmuz 2020 tarihinde açıklanan LGS sonuçlarına göre belediye bünyesinde sınava hazırlanan 232 öğrencinin, 141’i Isparta merkez ve ilçelerinde yer alan nitelikli okullara kayıt yaptırabilecek düzeyde puan alarak büyük bir başarıya imza attı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, sonuçların açıklanmasının ardından kurslarda sınavlara hazırlanan ve başarılı sonuçlar alan öğrencileri, öğrencileri sınava hazırlayan velileri ile kurs öğretmenlerini tebrik etti.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Kurs merkezimizde LGS’ye hazırlanan öğrencilerimizin elde ettikleri başarılı sonuçlar göğsümüzü kabarttı. Bu yıl kurs merkezimizdeki yüz yüze eğitimlerimize pandemi dolayısıyla ara vermek zorunda kaldık. Ancak pandemi sürecinde kurs öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize uzaktan eğitim verildi. Ayrıca öğrencilerimize zorlandıkları konular, soru çözümleri noktasında da online destek verdik. Geçen gün açıklanan LGS sonuçları ile birlikte öğrencilerimiz 0,39’luk yüzdelik dilimden başlayan başarılı sonuçlar aldı ve öğrencilerimizden 141’i il merkezimiz ve ilçelerimizde bulunan nitelikli liselere kayıt yaptırabilecekleri puanları elde etti. Bu başarıya ulaşan genç kardeşlerimi, onların her daim yanında olan ailelerini ve bu başarıya ulaşmasına büyük katkı sunan belediyemizin kurs öğretmenlerini, idarecilerini yürekten kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.