Isparta’da maskesiz sokağa çıkan 311 kişiye 279 bin 900 lira cezai işlem uygulandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2020 - 12:14, Güncelleme: 22.07.2020 - 12:14
 

Isparta’da maskesiz sokağa çıkan 311 kişiye 279 bin 900 lira cezai işlem uygulandı

Kentte maskesiz sokağa çıkan 311 kişiye toplam 279 bin 900 lira cezai işlem uygulandı.
Koronavirüs salgını insan sağlığını olumsuz yönde etkiliyor. Virüsün yayılımının engellenebilmesi için maskeler hayatımızın bir parçası oldu. Bu nedenle Isparta’da İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından maskesiz sokağa çıkma yasağı kararı alındı. Alınan kararla birlikte polis ekipleri de maske denetimlerine devam ediyor. Kentte maskesiz sokağa çıkan 311 kişiye toplam 279 bin 900 lira cezai işlem uygulandı. Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi noktasında maske kullanımı oldukça önemli. Bu nedenle Isparta Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından kent genelinde vatandaşların ikametlerinden çıktıkları andan ikametlerine geri dönene kadar maske kullanmaları zorunlu hale geldi. Alınan bu kararla birlikte İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş şube müdürlüğü ekipleri, kent genelinde maske denetimleri yapıyor. Yapılan denetimlerde maskesiz sokağa çıkan vatandaşlar tespit ediliyor, 900 lira cezai işlem uygulanıyor. Isparta’da yapılan maske denetimlerinde 311 kişinin maskesiz sokağa çıktığı belirlendi. Bu kişilere toplamda 279 bin 900 lira cezai işlem uygulandı. Öte yandan vatandaşların sağlığı için maske denetimlerinin kararlılıkla devam edeceği belirtildi.
Kentte maskesiz sokağa çıkan 311 kişiye toplam 279 bin 900 lira cezai işlem uygulandı.

Koronavirüs salgını insan sağlığını olumsuz yönde etkiliyor. Virüsün yayılımının engellenebilmesi için maskeler hayatımızın bir parçası oldu. Bu nedenle Isparta’da İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından maskesiz sokağa çıkma yasağı kararı alındı. Alınan kararla birlikte polis ekipleri de maske denetimlerine devam ediyor. Kentte maskesiz sokağa çıkan 311 kişiye toplam 279 bin 900 lira cezai işlem uygulandı.

Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi noktasında maske kullanımı oldukça önemli. Bu nedenle Isparta Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından kent genelinde vatandaşların ikametlerinden çıktıkları andan ikametlerine geri dönene kadar maske kullanmaları zorunlu hale geldi.

Alınan bu kararla birlikte İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş şube müdürlüğü ekipleri, kent genelinde maske denetimleri yapıyor.

Yapılan denetimlerde maskesiz sokağa çıkan vatandaşlar tespit ediliyor, 900 lira cezai işlem uygulanıyor.

Isparta’da yapılan maske denetimlerinde 311 kişinin maskesiz sokağa çıktığı belirlendi. Bu kişilere toplamda 279 bin 900 lira cezai işlem uygulandı.

Öte yandan vatandaşların sağlığı için maske denetimlerinin kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.