Bağkonak’ta karantina gece sona eriyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2020 - 12:40, Güncelleme: 12.08.2020 - 12:40
 

Bağkonak’ta karantina gece sona eriyor

Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Bağkonak Köyü’nde görülen 3 Covid-19 pozitif vakası nedeniyle ilan edilen 14 günlük karantina bu akşam sona eriyor.
İlçe Hıfzısıhha Kurulu’nca 28.07.2020 Salı günü saat 23:30’dan itibaren 14 gün süreyle karantina uygulanmasının, yeni vaka görülmemesi nedeniyle uzatılmasına gerek görülmediği öğrenildi. Köy Muhtarı İsmail Başoda’nın verdiği bilgiye göre, alınan önlemler sonucunda yeni vaka görülmediği, temaslılardan da herhangi bir sorun yaşanmadığı, bu nedenle karantinanın uzatılmasına gerek görülmediği kararının kendilerine bildirildiğini duyurdu. Bağkonak Köyümüze geçmiş olsun diyor, bir daha yaşanmaması dileğiyle tüm vatandaşlarımızın tebdirlere azami ölçüde uymasını diliyoruz.
Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Bağkonak Köyü’nde görülen 3 Covid-19 pozitif vakası nedeniyle ilan edilen 14 günlük karantina bu akşam sona eriyor.

İlçe Hıfzısıhha Kurulu’nca 28.07.2020 Salı günü saat 23:30’dan itibaren 14 gün süreyle karantina uygulanmasının, yeni vaka görülmemesi nedeniyle uzatılmasına gerek görülmediği öğrenildi.

Köy Muhtarı İsmail Başoda’nın verdiği bilgiye göre, alınan önlemler sonucunda yeni vaka görülmediği, temaslılardan da herhangi bir sorun yaşanmadığı, bu nedenle karantinanın uzatılmasına gerek görülmediği kararının kendilerine bildirildiğini duyurdu.

Bağkonak Köyümüze geçmiş olsun diyor, bir daha yaşanmaması dileğiyle tüm vatandaşlarımızın tebdirlere azami ölçüde uymasını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.