Marulcu istifa etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2020 - 12:03, Güncelleme: 13.08.2020 - 12:03
 

Marulcu istifa etti

Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Marulcu, görevinden istifa etti.
Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Marulcu, görevinden istifa etti. Başkan Marulcu; "10 Eylül 2019 tarihinde atanmış olduğum Demokrat Parti Isparta İl Başkanlığı kongrelerini yapamadığından münfesih haldeydi. Benden önceki il başkanı yerel seçimlerde partiyi başka partilere yamamaya çalışmış ve görevinden istifa etmişti. Isparta'da, baba ocağında Demokrat Parti zihinlerden ve gönüllerden kazınmaya çalışılmış tabelası bile belirsiz durumdaydı. Bu şartlarda aldığımız partimizi ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte il kongresine hazır hale getirdik. Gerek bu şerefli görevi almamıza vesile olan ve gerekse her an bizden desteklerini esirgemeyen GİK üyeleri Ertan Küçükay ve Adnan Turfan başkanlarıma şahsım ve mücadele arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Onurla taşıdığım il başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Her zaman partimin ve genel başkanımız Gültekin Uysal'ın emrindeyim. Demokratik olan her koşulda mücadelem devam edecektir. Allah yardımcımız olsun. Kararımın partimize, Ispartamıza hayırlar getirmesini yüce Allahtan niyaz ediyorum. En derin saygılarımla" dedi.
Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Marulcu, görevinden istifa etti.

Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Marulcu, görevinden istifa etti.

Başkan Marulcu; "10 Eylül 2019 tarihinde atanmış olduğum Demokrat Parti Isparta İl Başkanlığı kongrelerini yapamadığından münfesih haldeydi. Benden önceki il başkanı yerel seçimlerde partiyi başka partilere yamamaya çalışmış ve görevinden istifa etmişti. Isparta'da, baba ocağında Demokrat Parti zihinlerden ve gönüllerden kazınmaya çalışılmış tabelası bile belirsiz durumdaydı. Bu şartlarda aldığımız partimizi ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte il kongresine hazır hale getirdik. Gerek bu şerefli görevi almamıza vesile olan ve gerekse her an bizden desteklerini esirgemeyen GİK üyeleri Ertan Küçükay ve Adnan Turfan başkanlarıma şahsım ve mücadele arkadaşlarım adına teşekkür ederim.

Onurla taşıdığım il başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Her zaman partimin ve genel başkanımız Gültekin Uysal'ın emrindeyim. Demokratik olan her koşulda mücadelem devam edecektir. Allah yardımcımız olsun. Kararımın partimize, Ispartamıza hayırlar getirmesini yüce Allahtan niyaz ediyorum. En derin saygılarımla" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.