‘Enerjimiz Dostlarımız İçin’ Projesi 117 sokak hayvanına yeniden hayat verdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.08.2020 - 12:13, Güncelleme: 14.08.2020 - 12:13
 

‘Enerjimiz Dostlarımız İçin’ Projesi 117 sokak hayvanına yeniden hayat verdi

Doğa ve hayvan dostu bir şirket olan CK Enerji Akdeniz Elektrikin Hayvan Hakları Federasyonu HAYTAP işbirliği ile Ağustos 2017de başlattığı Enerjimiz Dostlarımız İçin Projesi 117 sokak hayvanını yeniden yaşama döndürdü. HAYTAPa gelen ihbarlardan hareket ederek Antalya Burdur ve Ispartada bulunan sahipsiz yardıma muhtaç hasta ve kötü muamele gören çok sayıda sokak hayvanının bakım ve tedavi masraflarını üstlenen CK Enerji Akdeniz Elektrik her ay onlarca hayvanın tedavi ve bakımının yanı sıra sahiplendirilmesine de destek oldu. 50 SOKAK HAYVANI SAHİPLENDİRİLDİ Sosyal sorumluluk bilinci ile sokak hayvanları konusunda farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini dile getiren CK ENERJI AKDENIZ ELEKTRIK GENEL MÜDÜRÜ EROL DEĞERLI Enerjimiz Dostlarımız İçin Projesi kapsamında yardıma ihtiyaç duyan sokak hayvanlarımızın tüm bakım ve tedavileri HAYTAP işbirliği ve gözetimindeki uzman veterinerler tarafından yapılıyor. İyileşen sağlığına kavuşanlar doğal yaşama yeniden kazandırılıyor. Bakım yetisi olan duyarlı bireyler tarafından sahiplenilmesi konusunda da HAYTAP ile yine birlikte hareket ediyoruz. Bugüne kadar tedavisi tamamlanan 117 sokak hayvanından 50si sahiplendirildi ve yeni aileleri ile yaşamaya başladı dedi. AKDENİZ İNSANIN DUYARLILIĞI BİZE GÜÇ VERİYOR Müşterilerine ve çevresine saygılı değer yaratan bir marka olmak en öncelikli konularımız arasında diyen Değerli Bu sırada en büyük desteğimiz ise yine CK Enerji Akdeniz Elektrik çalışanları. Şirket çalışanlarımızın kurduğu Gönüllülük Kulübü ile birlikte hayvan dostu bir kampüs ortaya çıktı. Bizimle ortak çevreyi paylaşan hayvan dostlarımızın beslenme bakım ve rutin sağlık kontrollerini yaptırıyoruz. Akdeniz insanının çevre ve hayvan hakları konusundaki duyarlılığı bize güç veriyor değerlendirmesinde bulundu. 60 KÖPEK 56 KEDİ VE 1 ŞAHİN TEDAVİ EDİLDİ CK Enerji Akdeniz Elektrik ve HAYTAP işbirliği ile bugüne kadar yeniden yaşama bağlanan 117 sokak hayvanın 60ını köpek 56sını kediler oluştururken 1 tane de şahinin tedavisi gerçekleştirildi. Haziran-temmuz aylarında hayata yeniden merhaba diyenler arasında yer alan sokak hayvanlarının öykülerinden bazıları ise şöyle: VAKA 1: Kaza sonucu sağ arka bacağı kırılan tekir cinsi sokak kedisi ampute edilerek tedavi edildi ve sahiplendirilerek taburcu oldu. VAKA 2:  Darp ve ateşli silah yaralanması sonucu ağız ve burun kısmında geniş kemik ve yumuşak dokusu kaybı oluşan melez sokak köpeği kemik çimentosu dolgu yöntemi ile tedavi edilerek sağlığına kavuştu. Tokyo adı verilen köpek sahiplendirilerek taburcu edildi. VAKA 3: Darp sonucu çenesi yerinden çıkmış ve kilitlenmiş vaziyette bulunan sokak köpeği tedavi edilerek sağlığına kavuştu ve sahiplendirildi.

Doğa ve hayvan dostu bir şirket olan CK Enerji Akdeniz Elektrikin Hayvan Hakları Federasyonu HAYTAP işbirliği ile Ağustos 2017de başlattığı Enerjimiz Dostlarımız İçin Projesi 117 sokak hayvanını yeniden yaşama döndürdü. HAYTAPa gelen ihbarlardan hareket ederek Antalya Burdur ve Ispartada bulunan sahipsiz yardıma muhtaç hasta ve kötü muamele gören çok sayıda sokak hayvanının bakım ve tedavi masraflarını üstlenen CK Enerji Akdeniz Elektrik her ay onlarca hayvanın tedavi ve bakımının yanı sıra sahiplendirilmesine de destek oldu.

50 SOKAK HAYVANI SAHİPLENDİRİLDİ

Sosyal sorumluluk bilinci ile sokak hayvanları konusunda farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini dile getiren CK ENERJI AKDENIZ ELEKTRIK GENEL MÜDÜRÜ EROL DEĞERLI Enerjimiz Dostlarımız İçin Projesi kapsamında yardıma ihtiyaç duyan sokak hayvanlarımızın tüm bakım ve tedavileri HAYTAP işbirliği ve gözetimindeki uzman veterinerler tarafından yapılıyor. İyileşen sağlığına kavuşanlar doğal yaşama yeniden kazandırılıyor. Bakım yetisi olan duyarlı bireyler tarafından sahiplenilmesi konusunda da HAYTAP ile yine birlikte hareket ediyoruz. Bugüne kadar tedavisi tamamlanan 117 sokak hayvanından 50si sahiplendirildi ve yeni aileleri ile yaşamaya başladı dedi.

AKDENİZ İNSANIN DUYARLILIĞI BİZE GÜÇ VERİYOR

Müşterilerine ve çevresine saygılı değer yaratan bir marka olmak en öncelikli konularımız arasında diyen Değerli Bu sırada en büyük desteğimiz ise yine CK Enerji Akdeniz Elektrik çalışanları. Şirket çalışanlarımızın kurduğu Gönüllülük Kulübü ile birlikte hayvan dostu bir kampüs ortaya çıktı. Bizimle ortak çevreyi paylaşan hayvan dostlarımızın beslenme bakım ve rutin sağlık kontrollerini yaptırıyoruz. Akdeniz insanının çevre ve hayvan hakları konusundaki duyarlılığı bize güç veriyor değerlendirmesinde bulundu.

60 KÖPEK 56 KEDİ VE 1 ŞAHİN TEDAVİ EDİLDİ

CK Enerji Akdeniz Elektrik ve HAYTAP işbirliği ile bugüne kadar yeniden yaşama bağlanan 117 sokak hayvanın 60ını köpek 56sını kediler oluştururken 1 tane de şahinin tedavisi gerçekleştirildi. Haziran-temmuz aylarında hayata yeniden merhaba diyenler arasında yer alan sokak hayvanlarının öykülerinden bazıları ise şöyle:

VAKA 1: Kaza sonucu sağ arka bacağı kırılan tekir cinsi sokak kedisi ampute edilerek tedavi edildi ve sahiplendirilerek taburcu oldu.

VAKA 2:  Darp ve ateşli silah yaralanması sonucu ağız ve burun kısmında geniş kemik ve yumuşak dokusu kaybı oluşan melez sokak köpeği kemik çimentosu dolgu yöntemi ile tedavi edilerek sağlığına kavuştu. Tokyo adı verilen köpek sahiplendirilerek taburcu edildi.

VAKA 3: Darp sonucu çenesi yerinden çıkmış ve kilitlenmiş vaziyette bulunan sokak köpeği tedavi edilerek sağlığına kavuştu ve sahiplendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.