Polis ev karantinası olan pozitif hastaları denetliyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2020 - 17:20, Güncelleme: 26.08.2020 - 17:20
 

Polis ev karantinası olan pozitif hastaları denetliyor

Şarkikaraağaç'ta kolluk Emniyet ekipleri, korona virüs ile mücadele kapsamında evde karantinada bulunması gerekenlere yoklama yapılıyor
Şarkikaraağaç ilçe genelinde korona virüs ( Covid-19) ile mücadele kapsamında çalışmalar sürdürülüyor. Bu kapsamda ilçede  son günlerde artan vaka sayılarıyla Covid-19 testi pozitif çıkan ve evlerinde karantina altında tedavisine karar verilenler, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ve bekçiler tarafından evlerde kontrol ediliyor. Ekipler, ev karantinasındaki vatandaşları günün belirli saatlerinde sosyal mesafe kuralına uyarak yoklama yapıyor. Böylece virüsün yayılması ve vakaların artmasının önüne geçilmesi amaçlanıyor. Korona virüsün yayılmasına karşı evlerinde kalmaları gerektiği hatırlatılan vatandaşlara kimseyle temas etmemesi, olası bir durumda sağlık ekiplerine bilgi verilmesi yönünde bilgiler veriliyor.
Şarkikaraağaç'ta kolluk Emniyet ekipleri, korona virüs ile mücadele kapsamında evde karantinada bulunması gerekenlere yoklama yapılıyor

Şarkikaraağaç ilçe genelinde korona virüs ( Covid-19) ile mücadele kapsamında çalışmalar sürdürülüyor.

Bu kapsamda ilçede  son günlerde artan vaka sayılarıyla Covid-19 testi pozitif çıkan ve evlerinde karantina altında tedavisine karar verilenler, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ve bekçiler tarafından evlerde kontrol ediliyor.

Ekipler, ev karantinasındaki vatandaşları günün belirli saatlerinde sosyal mesafe kuralına uyarak yoklama yapıyor. Böylece virüsün yayılması ve vakaların artmasının önüne geçilmesi amaçlanıyor. Korona virüsün yayılmasına karşı evlerinde kalmaları gerektiği hatırlatılan vatandaşlara kimseyle temas etmemesi, olası bir durumda sağlık ekiplerine bilgi verilmesi yönünde bilgiler veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.