İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur’un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2020 - 13:10, Güncelleme: 29.08.2020 - 13:10
 

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur’un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesurun 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı:
İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesurun 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı: 30 Ağustos Zafer Bayramı Büyük Atatürkün planladığı cephede bizzat komuta ettiği ve zaferle sonuçlandırdığı tarihi bir gündür. Bu zafer Türk Milletinin varlık zaferidir. Şanlı tarihimizin emsalsiz zaferlerden birisi olan ve Türk Milletinin kaderini değiştiren 30 Ağustos Zaferi milletimizin asla yenilmeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir ve Demokratik ve Çağdaş Cumhuriyetin kurulmasının yolunu açmıştır. Tarihi Erzurum kongresinde alınan Vatan bir bütündür parçalanamaz manda ve himaye kabul edilemez iradesinin kuvveden fiile çevrilmesinin yıl dönümüdür. Türk Milleti 30 Ağustos Zaferi ile tarih sahnesine tekrar ve dinç bir şekilde çıkma kararlılığını bütün dünyaya kanıtlamış milli varlık ve hukukumuzu kabul ettirmiştir. Milletimiz bu zaferle milli hâkimiyet birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini sonsuza kadar tüm gücüyle var olacağını dünyaya kabul ettirmiştir. Cumhuriyetin sonraki nesilleri bu bilinçtedir ve geçmişten aldığı güçle birlik ve beraberlik içinde Cumhuriyeti koruyacak ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti ebediyyen yaşayacaktır. Başta Büyük Atatürk olmak üzere bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını kanlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını övünçle gururla kutluyorum.
İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesurun 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı:

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesurun 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı:

30 Ağustos Zafer Bayramı Büyük Atatürkün planladığı cephede bizzat komuta ettiği ve zaferle sonuçlandırdığı tarihi bir gündür. Bu zafer Türk Milletinin varlık zaferidir.

Şanlı tarihimizin emsalsiz zaferlerden birisi olan ve Türk Milletinin kaderini değiştiren 30 Ağustos Zaferi milletimizin asla yenilmeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir ve Demokratik ve Çağdaş Cumhuriyetin kurulmasının yolunu açmıştır. Tarihi Erzurum kongresinde alınan Vatan bir bütündür parçalanamaz manda ve himaye kabul edilemez iradesinin kuvveden fiile çevrilmesinin yıl dönümüdür.

Türk Milleti 30 Ağustos Zaferi ile tarih sahnesine tekrar ve dinç bir şekilde çıkma kararlılığını bütün dünyaya kanıtlamış milli varlık ve hukukumuzu kabul ettirmiştir.

Milletimiz bu zaferle milli hâkimiyet birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini sonsuza kadar tüm gücüyle var olacağını dünyaya kabul ettirmiştir.

Cumhuriyetin sonraki nesilleri bu bilinçtedir ve geçmişten aldığı güçle birlik ve beraberlik içinde Cumhuriyeti koruyacak ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti ebediyyen yaşayacaktır.

Başta Büyük Atatürk olmak üzere bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını kanlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını övünçle gururla kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.