İl Spor Merkezleri kursları başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2020 - 12:57, Güncelleme: 01.09.2020 - 12:57
 

İl Spor Merkezleri kursları başladı

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ücretsiz Yaz Spor Okulları, bu yıl 12 branşta hizmet veriyor.   Tahsin Bilginer Yüzme Havuzundaki yüzme kursları renkli görüntülere sahne oluyor.
Çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda gençlere spor kültürünü yerleştirmek amacıyla başlatılan ücretsiz Yaz Spor Okulları, Covid-19 pandemisi nedeniyle bu yılda sınırlı sayıda kursiyer kabul ediliyor.l Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ücretsiz Yaz Spor Okulları, bu yıl 12 branşta hizmet veriyor.  Özellikle İl Spor Merkezlerinde Yüzme kurslarına yoğun ilgi var. Tahsin Bilginer Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen çalışmalar renkli görüntülere sahne  oluyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörleri eşliğinde gerçekleştirilen yüzme kurslarıyla öğrenciler yeniden sporla buluştular. “Yüzme öğrenmenin yaşı yok” diyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Kursların tüm hızıyla sürdüğünü bildirdi.
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ücretsiz Yaz Spor Okulları, bu yıl 12 branşta hizmet veriyor.   Tahsin Bilginer Yüzme Havuzundaki yüzme kursları renkli görüntülere sahne oluyor.

Çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda gençlere spor kültürünü yerleştirmek amacıyla başlatılan ücretsiz Yaz Spor Okulları, Covid-19 pandemisi nedeniyle bu yılda sınırlı sayıda kursiyer kabul ediliyor.l

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ücretsiz Yaz Spor Okulları, bu yıl 12 branşta hizmet veriyor.  Özellikle İl Spor Merkezlerinde Yüzme kurslarına yoğun ilgi var. Tahsin Bilginer Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen çalışmalar renkli görüntülere sahne  oluyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörleri eşliğinde gerçekleştirilen yüzme kurslarıyla öğrenciler yeniden sporla buluştular. “Yüzme öğrenmenin yaşı yok” diyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Kursların tüm hızıyla sürdüğünü bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.