Kayacan üçüncü oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2020 - 12:58, Güncelleme: 01.09.2020 - 12:58
 

Kayacan üçüncü oldu

Ispartalı koşucu Sueda Kayacan 14. Büyük Zafer Koşusu’nda üçüncü olarak bronz madalya kazandı.
Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıl dönümü kutlama programları kapsamında düzenlenen 14. Büyük Zafer Koşusu gerçekleştirildi. Gençler, büyükler ve master erkekler yaş kategorilerinde gerçekleştirilen koşular korona virüs tedbirleri kapsamında yapıldı. Dumlupınar Anıt Meydanından başlayıp yine aynı nokta da son bulan yarışmada gençler 5 bin metre, büyükler ve master erkekler 10 bin metre koşuları yapıldı. 14. Dumlupınar Zafer Koşusunda 5 bin kilometrede Sueda Kayacan üçüncü, Genç Erkeklerde Fatihcan Ekinci dördüncü oldu
Ispartalı koşucu Sueda Kayacan 14. Büyük Zafer Koşusu’nda üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıl dönümü kutlama programları kapsamında düzenlenen 14. Büyük Zafer Koşusu gerçekleştirildi. Gençler, büyükler ve master erkekler yaş kategorilerinde gerçekleştirilen koşular korona virüs tedbirleri kapsamında yapıldı. Dumlupınar Anıt Meydanından başlayıp yine aynı nokta da son bulan yarışmada gençler 5 bin metre, büyükler ve master erkekler 10 bin metre koşuları yapıldı.

14. Dumlupınar Zafer Koşusunda 5 bin kilometrede Sueda Kayacan üçüncü, Genç Erkeklerde Fatihcan Ekinci dördüncü oldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.