Milletvekili Özel’den DSİ Bölge Müdürüne Ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2020 - 23:27, Güncelleme: 01.09.2020 - 23:27
 

Milletvekili Özel’den DSİ Bölge Müdürüne Ziyaret

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, DSİ 18. Bölge Müdürlüğüne kısa bir süre önce atanan Rahmi Şahin'i ziyaret etti.
AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, DSİ 18. Bölge Müdürlüğüne kısa bir süre önce atanan Rahmi Şahin'i ziyaret etti. Ziyarette Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, İl Genel Meclisi Üyeleri de yer aldı. DSİ 18. Bölge Müdürlüğü'ne atanan Rahmi Şahin'e yeni görevinde başarılar dileyen Milletvekili Özel, Bölge Müdürünün Isparta'nın sulaması ve özellikle Eğirdir Gölü'ne yönelik önemli çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi. Milletvekili Özel ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren DSİ 18. Bölge Müdürü Rahmi Şahin de, amacının Isparta'ya ve bölgeye iyi hizmetlerde bulunmak olduğunu kaydetti.
AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, DSİ 18. Bölge Müdürlüğüne kısa bir süre önce atanan Rahmi Şahin'i ziyaret etti.

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, DSİ 18. Bölge Müdürlüğüne kısa bir süre önce atanan Rahmi Şahin'i ziyaret etti. Ziyarette Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, İl Genel Meclisi Üyeleri de yer aldı. DSİ 18. Bölge Müdürlüğü'ne atanan Rahmi Şahin'e yeni görevinde başarılar dileyen Milletvekili Özel, Bölge Müdürünün Isparta'nın sulaması ve özellikle Eğirdir Gölü'ne yönelik önemli çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi.

Milletvekili Özel ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren DSİ 18. Bölge Müdürü Rahmi Şahin de, amacının Isparta'ya ve bölgeye iyi hizmetlerde bulunmak olduğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.