JASAT suçluları bulmaya devam ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2020 - 11:48, Güncelleme: 10.09.2020 - 11:48
 

JASAT suçluları bulmaya devam ediyor

Eğirdir’in Gökçehüyük kasabasından çalınan Büyükbaş ise sahibine teslim edildi.
Isparta’nın Eğirdir İlçesi Gökçehüyük köyünde 31 Ağustos 2020 tarihinde İ.B İsimli şahsa ait 1 adet Büyükbaş hayvanın çalınması olayı ve Isparta’nın Atabey ilçesinde meydana gelen hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüphelilerin tespiti ve yakalanmalarına yönelik Jandarmanın dedektifleri JASAT tarafından aralıksız olarak yürütülen çalışmalar neticesinde Hırsızlık olaylarını gerçekleştiren S.K., E.K. ve E.D isimli şahıslar yapılan takipler sonrasında Eğirdir’de yakalanarak göz altına alındı. Eğirdir’in Gökçehüyük kasabasından çalınan Büyükbaş ise sahibine teslim edildi.
Eğirdir’in Gökçehüyük kasabasından çalınan Büyükbaş ise sahibine teslim edildi.

Isparta’nın Eğirdir İlçesi Gökçehüyük köyünde 31 Ağustos 2020 tarihinde İ.B İsimli şahsa ait 1 adet Büyükbaş hayvanın çalınması olayı ve Isparta’nın Atabey ilçesinde meydana gelen hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüphelilerin tespiti ve yakalanmalarına yönelik Jandarmanın dedektifleri JASAT tarafından aralıksız olarak yürütülen çalışmalar neticesinde Hırsızlık olaylarını gerçekleştiren S.K., E.K. ve E.D isimli şahıslar yapılan takipler sonrasında Eğirdir’de yakalanarak göz altına alındı.

Eğirdir’in Gökçehüyük kasabasından çalınan Büyükbaş ise sahibine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.