Dinar’da 1 kişinin öldüğü kavganın zanlısı Isparta'da yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2020 - 00:38, Güncelleme: 15.09.2020 - 00:38
 

Dinar’da 1 kişinin öldüğü kavganın zanlısı Isparta'da yakalandı

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı kavgada cinayeti işlediği öne sürülen zanlı polis tarafından yakalandı.
Dinar’da dün gece yaşanan silahlı kavgada Ömer A.'nın (40) silahından çıkan kurşunlarla Özkan Tokay (21) ve Emrah Özsaliç (28) vuruldu. Vücuduna 3 mermi isabet eden Tokay, ambulansla kaldırıldığı Dinar Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bacağından vurulan Emrah Özsaliç ile darp sonucu yaralanan F.T. (15) ve kavgaya karışan A. ailesi üyelerinden Nurcan A. (35), M.A. (16) ve E.A. (14) da hastanelerde tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan cinayet zanlısı Ömer A., polis tarafından Isparta'da düzenlenen operasyonla yakalandı. Ömer A. ile birlikte kaçmasına ve saklanmasını yardım ettikleri öne sürülen 2 kişi de gözaltına alındı. Olayla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.
Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı kavgada cinayeti işlediği öne sürülen zanlı polis tarafından yakalandı.

Dinar’da dün gece yaşanan silahlı kavgada Ömer A.'nın (40) silahından çıkan kurşunlarla Özkan Tokay (21) ve Emrah Özsaliç (28) vuruldu. Vücuduna 3 mermi isabet eden Tokay, ambulansla kaldırıldığı Dinar Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bacağından vurulan Emrah Özsaliç ile darp sonucu yaralanan F.T. (15) ve kavgaya karışan A. ailesi üyelerinden Nurcan A. (35), M.A. (16) ve E.A. (14) da hastanelerde tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan cinayet zanlısı Ömer A., polis tarafından Isparta'da düzenlenen operasyonla yakalandı. Ömer A. ile birlikte kaçmasına ve saklanmasını yardım ettikleri öne sürülen 2 kişi de gözaltına alındı.

Olayla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.