KADROLU İŞÇİ OLDUĞUMUZU HİSSETMEK İSTİYORUZ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2020 - 00:34, Güncelleme: 16.09.2020 - 00:34
 

KADROLU İŞÇİ OLDUĞUMUZU HİSSETMEK İSTİYORUZ

Hak-İş İl Başkanı Ali Akgül, şu açıklamayı yaptı:“Kadro sürecinin başından bu yana ne yazık ki birçok konuda sorun yaşadık. Yeni dönem itibariyle bu sorunların son bulması en büyük temennimizdir. - Günümüz şartlarına uygun, uygulanabilir, mali ve sosyal anlamda iyileştirmelerin olduğu ve en önemlisi masada sonuçlandırılacak bir TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ istiyoruz. - Aynı kurumda ya da bağlı kurumlarda EŞİT İŞ-EŞİT ÜCRET kavramının somut olarak uygulanmasını istiyoruz. - Her işi yapan değil sadece KENDİ GÖREVİNİ YAPAN PERSONEL olarak çalışmak istiyoruz. - Sürekli tehditlerle değil, küçük bir tebessüm ile de daha fazla çalışabileceğimizin daha verimli olabileceğinizin bilinmesini istiyoruz. - Personel eksikliğinin giderilmesini ve iş yükümüzün azaltılmasını istiyoruz. Tüm bu saydığımız hususların ancak ve ancak KONFEDERASYONUMUZ VE SENDİKAMIZ öncülüğünde yapılacak TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ ile son bulacağından şüphemiz yok. Belirttiğimiz hususlar başta olmak üzere sorunlarımızın kısa zamanda son bulması için Devletimizden gerekli hassasiyeti göstermesini talep ediyor ve bekliyoruz.”

Hak-İş İl Başkanı Ali Akgül, şu açıklamayı yaptı:
“Kadro sürecinin başından bu yana ne yazık ki birçok konuda sorun yaşadık. Yeni dönem itibariyle bu sorunların son bulması en büyük temennimizdir.

- Günümüz şartlarına uygun, uygulanabilir, mali ve sosyal anlamda iyileştirmelerin olduğu ve en önemlisi masada sonuçlandırılacak bir TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ istiyoruz.

- Aynı kurumda ya da bağlı kurumlarda EŞİT İŞ-EŞİT ÜCRET kavramının somut olarak uygulanmasını istiyoruz.

- Her işi yapan değil sadece KENDİ GÖREVİNİ YAPAN PERSONEL olarak çalışmak istiyoruz.

- Sürekli tehditlerle değil, küçük bir tebessüm ile de daha fazla çalışabileceğimizin daha verimli olabileceğinizin bilinmesini istiyoruz.

- Personel eksikliğinin giderilmesini ve iş yükümüzün azaltılmasını istiyoruz.

Tüm bu saydığımız hususların ancak ve ancak KONFEDERASYONUMUZ VE SENDİKAMIZ öncülüğünde yapılacak TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ ile son bulacağından şüphemiz yok. Belirttiğimiz hususlar başta olmak üzere sorunlarımızın kısa zamanda son bulması için Devletimizden gerekli hassasiyeti göstermesini talep ediyor ve bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.