Milletvekili Aylin Cesur : “Anadolu’nun tapusunun alındığı yer : Gelendost”

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2020 - 10:31, Güncelleme: 17.09.2020 - 10:31
 

Milletvekili Aylin Cesur : “Anadolu’nun tapusunun alındığı yer : Gelendost”

İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur Miryokefalon Zaferinin 844. yılı dolasıyla kutlama mesajı yayınladı.
Milletvekili Aylin Cesur'un mesajı şöyle "Sultan Alparslan komutasındaki şanlı ordumuzun aziz milletimize 1071de Anadolu topraklarının kapılarını açan Malazgirt Zaferiyle başlattığı kutlu yürüyüşü 1176da Sultan II. Kılıçarslan ve ordusu Miryokefalon Zaferiyle tamamlamış bu eşsiz vatan topraklarının artık ebedi Türk yurdu olduğunu bu zaferle tescillemiştir. MİRYOKEFALON ZAFERİNİN GELENDOST İLÇEMİZDE YAPILDIĞI KESİNDİR VE TÜRKÜN YURDU BİR AN ÖNCE TESCİLLENMELİDİR Üzerinde yaşadığımız Anadolu topraklarının milletimizin ebedi vatanı olmasında çok büyük bir öneme sahip olan bütün bulguları ile Gelendost ilçemizde yapıldığı açıkça belli olan  Miryokefalon Zaferinin 844. Yıldönümünü gururla kutlandığını ifade eden Milletvekili Cesur : Miryokefalon Zaferinin 844. yıl dönümü vesilesiyle şanlı tarihimize altın harflerle yazılmış vatanı milleti ve manevi değerleri uğruna canlarını feda eden ebediyete intikal etmiş cennet mekân ecdadımızı aziz şehitlerimizi rahmet kahraman gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla yâd ediyor  Gelendostlu ve Ispartalı hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunarım. Miryokefalon ruhu ezelden ebede yaşayacaktır. dedi.
İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur Miryokefalon Zaferinin 844. yılı dolasıyla kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Aylin Cesur'un mesajı şöyle "Sultan Alparslan komutasındaki şanlı ordumuzun aziz milletimize 1071de Anadolu topraklarının kapılarını açan Malazgirt Zaferiyle başlattığı kutlu yürüyüşü 1176da Sultan II. Kılıçarslan ve ordusu Miryokefalon Zaferiyle tamamlamış bu eşsiz vatan topraklarının artık ebedi Türk yurdu olduğunu bu zaferle tescillemiştir.

MİRYOKEFALON ZAFERİNİN GELENDOST İLÇEMİZDE YAPILDIĞI KESİNDİR VE TÜRKÜN YURDU BİR AN ÖNCE TESCİLLENMELİDİR

Üzerinde yaşadığımız Anadolu topraklarının milletimizin ebedi vatanı olmasında çok büyük bir öneme sahip olan bütün bulguları ile Gelendost ilçemizde yapıldığı açıkça belli olan  Miryokefalon Zaferinin 844. Yıldönümünü gururla kutlandığını ifade eden Milletvekili Cesur : Miryokefalon Zaferinin 844. yıl dönümü vesilesiyle şanlı tarihimize altın harflerle yazılmış vatanı milleti ve manevi değerleri uğruna canlarını feda eden ebediyete intikal etmiş cennet mekân ecdadımızı aziz şehitlerimizi rahmet kahraman gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla yâd ediyor  Gelendostlu ve Ispartalı hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunarım. Miryokefalon ruhu ezelden ebede yaşayacaktır. dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.