MİLLETVEKİLİ CESURDAN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2020 - 12:38, Güncelleme: 19.09.2020 - 12:38
 

MİLLETVEKİLİ CESURDAN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Milletvekili Cesur mesajında  2020-2021 eğitim ve öğretim yılı pandemi tedbirleri kapsamında başlayacak. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ülkemizi alışkanlıklarımızı ve geleneksel olarak yürüttüğümüz yüz yüze eğitimi de etkilemiştir. Bu yüzden yetkililere çağrıda bulunuyorum. Lütfen tedbirleri en üst düzeyde alın. Aileler çocuklarını güvenerek gözleri arkada kalmadan okullarına gönderebilsinler. Çünkü Covid-19 ülkemize gelmeden sizlere sunduğumuz önerileri dikkate almadınız sonuç ortada. Bu şartlarda iletişim altyapısındaki eksikleri aylar önceden gidererek salgın kontrol altına alınıncaya kadar uzaktan eğitimin yapılması gerektiğine inanıyorum ve bunu dile de getirdim önergeler de verdim. Maalesef sesimizi duyuramadık o halde yetkililere sesleniyorum Önlemleri en yüksek seviyede ve yüksek dikkate alın ki çocuklarımız öğretmenlerimiz ve idari personellerimiz bu virüsten zarar görmesinler. Çocuklarımız bizim umudumuz geleceğimiz ve bu ülkenin gerçek sahipleridir. Onların sağlığını huzurunu ve istikbalini güvence altına almak temel insanlık vazifelerimiz arasındadır. Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftasını kutluyor 2020-2021 eğitim-öğretim yılının başta Isparta olmak üzere tüm Türkiyeye başarılar getirmesini temenni ediyorum. Allah hepinizi korusun dedi.
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Cesur mesajında  2020-2021 eğitim ve öğretim yılı pandemi tedbirleri kapsamında başlayacak. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ülkemizi alışkanlıklarımızı ve geleneksel olarak yürüttüğümüz yüz yüze eğitimi de etkilemiştir. Bu yüzden yetkililere çağrıda bulunuyorum. Lütfen tedbirleri en üst düzeyde alın. Aileler çocuklarını güvenerek gözleri arkada kalmadan okullarına gönderebilsinler. Çünkü Covid-19 ülkemize gelmeden sizlere sunduğumuz önerileri dikkate almadınız sonuç ortada. Bu şartlarda iletişim altyapısındaki eksikleri aylar önceden gidererek salgın kontrol altına alınıncaya kadar uzaktan eğitimin yapılması gerektiğine inanıyorum ve bunu dile de getirdim önergeler de verdim. Maalesef sesimizi duyuramadık o halde yetkililere sesleniyorum Önlemleri en yüksek seviyede ve yüksek dikkate alın ki çocuklarımız öğretmenlerimiz ve idari personellerimiz bu virüsten zarar görmesinler.

Çocuklarımız bizim umudumuz geleceğimiz ve bu ülkenin gerçek sahipleridir. Onların sağlığını huzurunu ve istikbalini güvence altına almak temel insanlık vazifelerimiz arasındadır. Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftasını kutluyor 2020-2021 eğitim-öğretim yılının başta Isparta olmak üzere tüm Türkiyeye başarılar getirmesini temenni ediyorum. Allah hepinizi korusun dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.