İYİ Parti Gelendost İlçe Başkanı Mehmet Över'den cevap gecikmedi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2020 - 15:44, Güncelleme: 19.09.2020 - 15:44
 

İYİ Parti Gelendost İlçe Başkanı Mehmet Över'den cevap gecikmedi

Gelendost Belediyesine jet hızında cevap. Geçtiğimiz günlerde Milletvekili Aylin Cesur'un Tarım İşçilerini korona virüsüne karşı sağlık bakanına sorduğu önergeye Isparta Gelendost Belediye Başkanlığından cevap verilmişti.
İyi Parti Gelendost İlçe Başkanı Mehmet Över'in açıklaması şöyle '' Türkiye’nin Elma Bahçesi olan güzel ilçemiz Gelendost’ta içerisinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte sağlık ve güvenlik önlemleri açısından personelin bütün gücü ile çalıştığını bizler de bilmekteyiz. Her zaman olduğu gibi kendilerine desteklerimiz tam ve sonsuz ’dur.Belediye başkanının yaptığı açıklamadan Sn. milletvekilimizin bu konuyu gündeme getirdiği Sağlık bakanına verdiği önerge metnini dahi okumak istemediğini düşünmek istiyoruz. Aksi halde okumuşsa hiç bişey anlamamıştır ya da Sayın Milletvekilimizin bölge halkına sahip çıkmasından dolayı rahatsızlık duymuş olması anlamı çıkar ki bu talihsizliğin olduğuna da inanmak istemiyoruz. Sn. Milletvekilimiz Covid-19 Pandemisi başladığından beri sağlık çalışanlarının meşakkatli çalışmalarını TBMM gündemine en çok taşıyan, meslek hastalığı sayılması , devletin her türlü gerekli önlemleri alarak sahip çıkılması gerektiğini , en üstteki sağlık çalışanından en alttaki temizlik görevlisine kadar bütün sağlık ve güvenlik görevlilerine sahip çıkmıştır. Bu konu hakkında önergeler vererek çalışmalarını devamlı sürdürmektedir. Bunu söyleyen Belediye Başkanının partisinin ve ortağının bu önergeleri ret ettiği TBMM arşivinden rahatlıkla bulunabilecektir.Ayrıca önlemler alınsın diye feveran eden bir Milletvekiline, Bir belediye başkanı olarak neden bir siyasi parti tavrı göstererek tepki gösterildiği de anlaşılamamaktadır. Belediye Başkanları seçildiği andan itibaren tarafsız olmalı ve o bölgedeki güvenliğin arttırılması yönündeki milletvekillerine hangi partiden olursa olsun bırakın eleştirmeyi ,memnun olmalı ve destek olmalıdır. Bu manada Belediye Başkanının siyasi kimliğini üstte tutarak, verilen önerge ’den rahatsızlığı şaşkınlıkla tarafımızdan karşılanmıştır. Kendisine önerge metnini okumadıysa tekrar okuması gerekli tedbirlerin alınması yönünde çalışmalar başlatılması konusunda tavsiyelerimizi iletiyoruz.Bizler de İYİ Parti ailesi olarak bu zorlu süreçte önemli problemleri çözme yönünde çalışmalar yapan İYİ Parti Isparta Milletvekilimiz Aylin Cesur’a teşekkür ediyor, Sayın Belediye Başkanını önergede belirtilen önlemleri alarak çalışma yapmaya davet ediyoruz.''
Gelendost Belediyesine jet hızında cevap. Geçtiğimiz günlerde Milletvekili Aylin Cesur'un Tarım İşçilerini korona virüsüne karşı sağlık bakanına sorduğu önergeye Isparta Gelendost Belediye Başkanlığından cevap verilmişti.

İyi Parti Gelendost İlçe Başkanı Mehmet Över'in açıklaması şöyle '' Türkiye’nin Elma Bahçesi olan güzel ilçemiz Gelendost’ta içerisinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte sağlık ve güvenlik önlemleri açısından personelin bütün gücü ile çalıştığını bizler de bilmekteyiz. Her zaman olduğu gibi kendilerine desteklerimiz tam ve sonsuz ’dur.
Belediye başkanının yaptığı açıklamadan Sn. milletvekilimizin bu konuyu gündeme getirdiği Sağlık bakanına verdiği önerge metnini dahi okumak istemediğini düşünmek istiyoruz. Aksi halde okumuşsa hiç bişey anlamamıştır ya da Sayın Milletvekilimizin bölge halkına sahip çıkmasından dolayı rahatsızlık duymuş olması anlamı çıkar ki bu talihsizliğin olduğuna da inanmak istemiyoruz.
Sn. Milletvekilimiz Covid-19 Pandemisi başladığından beri sağlık çalışanlarının meşakkatli çalışmalarını TBMM gündemine en çok taşıyan, meslek hastalığı sayılması , devletin her türlü gerekli önlemleri alarak sahip çıkılması gerektiğini , en üstteki sağlık çalışanından en alttaki temizlik görevlisine kadar bütün sağlık ve güvenlik görevlilerine sahip çıkmıştır. Bu konu hakkında önergeler vererek çalışmalarını devamlı sürdürmektedir. Bunu söyleyen Belediye Başkanının partisinin ve ortağının bu önergeleri ret ettiği TBMM arşivinden rahatlıkla bulunabilecektir.
Ayrıca önlemler alınsın diye feveran eden bir Milletvekiline, Bir belediye başkanı olarak neden bir siyasi parti tavrı göstererek tepki gösterildiği de anlaşılamamaktadır. Belediye Başkanları seçildiği andan itibaren tarafsız olmalı ve o bölgedeki güvenliğin arttırılması yönündeki milletvekillerine hangi partiden olursa olsun bırakın eleştirmeyi ,memnun olmalı ve destek olmalıdır. Bu manada Belediye Başkanının siyasi kimliğini üstte tutarak, verilen önerge ’den rahatsızlığı şaşkınlıkla tarafımızdan karşılanmıştır.
Kendisine önerge metnini okumadıysa tekrar okuması gerekli tedbirlerin alınması yönünde çalışmalar başlatılması konusunda tavsiyelerimizi iletiyoruz.
Bizler de İYİ Parti ailesi olarak bu zorlu süreçte önemli problemleri çözme yönünde çalışmalar yapan İYİ Parti Isparta Milletvekilimiz Aylin Cesur’a teşekkür ediyor, Sayın Belediye Başkanını önergede belirtilen önlemleri alarak çalışma yapmaya davet ediyoruz.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.