Jandarma göz açtırmıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2020 - 16:31, Güncelleme: 22.09.2020 - 16:31
 

Jandarma göz açtırmıyor

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele yönelik kapsamında çalışmalar sonucu bir şahsın Senirkent ilçelerinde uyuşturucu madde satışı yapılacağı bilgisi üzerine operasyon düzenlendi. Edinilen bilgilere göre;
Isparta İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele yönelik kapsamında çalışmalar sonucu bir şahsın Senirkent ilçelerinde uyuşturucu madde satışı yapılacağı bilgisi üzerine operasyon düzenlendi. Edinilen bilgilere göre; 19 Eylül 2020 tarihinde yapılan faaliyet neticesinde A.Ç. (30), Y.U. (28), H.D. (31), H.Ç, (22) ve M.A.B. (26) isimli 5 şüpheli yakalandı. Yapılan üst ve araç aramasında 12 gram Metamfetamin, 13 gram kubar esrar, 5 gram eroin, 1 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 6 adet paketlemede kullanılan kilitli poşet ve suçtan elde edilen 930 TL para ele geçirildi. Şüphelilerden A.Ç. (30) uyuşturucu maddeden tutuklanarak Isparta E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Diğer şüpheliler hakkında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.
Isparta İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele yönelik kapsamında çalışmalar sonucu bir şahsın Senirkent ilçelerinde uyuşturucu madde satışı yapılacağı bilgisi üzerine operasyon düzenlendi. Edinilen bilgilere göre;

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele yönelik kapsamında çalışmalar sonucu bir şahsın Senirkent ilçelerinde uyuşturucu madde satışı yapılacağı bilgisi üzerine operasyon düzenlendi. Edinilen bilgilere göre; 19 Eylül 2020 tarihinde yapılan faaliyet neticesinde A.Ç. (30), Y.U. (28), H.D. (31), H.Ç, (22) ve M.A.B. (26) isimli 5 şüpheli yakalandı. Yapılan üst ve araç aramasında 12 gram Metamfetamin, 13 gram kubar esrar, 5 gram eroin, 1 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 6 adet paketlemede kullanılan kilitli poşet ve suçtan elde edilen 930 TL para ele geçirildi.
Şüphelilerden A.Ç. (30) uyuşturucu maddeden tutuklanarak Isparta E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Diğer şüpheliler hakkında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.