KARISINI BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞTÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2020 - 23:12, Güncelleme: 24.09.2020 - 23:12
 

KARISINI BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞTÜ

Isparta'da karısı Ümmühan Taşpınar'ı vahşice öldüren Ferhat Taşpınar’a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
Isparta'da karısı Ümmühan Taşpınar'ı vahşice öldüren Ferhat Taşpınar’a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Isparta’da Ferhat Taşpınar, 5 yıllık eşi Ümmühan Taşpınar için 'karım kayboldu' diyerek karakola gidince yakalanıp suçunu itiraf etmişti. Vahşi cinayetle ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. Ferhat Taşpınar'ın karısını 'gel gezelim' diyerek kandırdığı ve boğarak öldürdüğü belirlendi. Isparta'da eşini boğarak öldürdüğü gerekçesi ile yargılanan sanık Ferhat Taşpınar, mahkeme tarafından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Ferhat Taşpınar ile avukatı ve Ümmühan Taşpınar'ın babası Yakup Şahin katıldı. Mahkemede konuşan Ferhat Taşpınar, "Takdir mahkemenindir" dedi. Mahkeme heyeti, sanık Ferhat Taşpınar'a "Eşini kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. OLAYIN GEÇMİŞİ Karısını 'gel gezelim' diye kandırdı! Sonrası korkunç... Isparta'da karısı Ümmühan Taşpınar'ı vahşice öldüren Ferhat Taşpınar, 'karım kayboldu' diyerek karakola gidince yakalanıp suçunu itiraf etmişti. Vahşi cinayetle ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. Ferhat Taşpınar'ın karısını 'gel gezelim' diyerek kandırdığı ve boğarak öldürdüğü belirlendi. Ümmühan'ın babası ise 'Kızımın melek gibi bir kalbi vardı, daha çocukları anne sütüyle besleniyordu' dedi. Isparta'da yaşayan ve otobüslerde muavinlik yapan Ferhat Taşpınar (22), önceki gün 5 yıllık eşi Ümmühan Taşpınar (22) ile bir yaşındaki oğlu ve 2 yaşındaki kızını da alarak, Burdur'da yaşayan kayınpederi Yakup Şahin'in evine gitti. 'GEZMEYE GİDİYORUZ' DEDİ Burada çocukları kayınvalidesine bırakan Ferhat Taşpınar, eşini de alıp "Biz gezmeye gidiyoruz" diyerek evden ayrıldı. Otomobille Burdur'a 30 kilometre uzaklıkta bulunan Akyaka köyündeki dağlık alana giden Ferhat Taşpınar, kendisini aldattığından şüphelendiği eşiyle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın ardında genç kadını elleriyle boğarak öldürdü. Cesedi ormanlık alanda bırakan Taşpınar, Isparta'ya döndü. 'KARIM KAYBOLDU' DİYE İHBAR ETTİ Sabah Gazetesi'nden Erdoğan Öztürk'ün haberine göre; Torunları kendisinde kalan Yakup Şahin kızına ulaşamazken, ertesi gün polise giden Ferhat Taşpınar "Karım kayboldu" dedi. Ancak çelişkili ifadeler üzerine gözaltına alınan Taşpınar, eşini kendisinin öldürdüğü itiraf etti. Cesedin yerini de gösteren Taşpınar, jandarmaya teslim edildi. 'KIZIMIN MELEK GİBİ KALDI VARDI' Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından kızının cansız bedenini alan Yakup Şahin, "Kızımın melek gibi bir kalbi vardı. Çocukları daha anne sütüyle besleniyordu. İki çocuk annesi bir insana nasıl kıyılır aklım almıyor" dedi.
Isparta'da karısı Ümmühan Taşpınar'ı vahşice öldüren Ferhat Taşpınar’a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Isparta'da karısı Ümmühan Taşpınar'ı vahşice öldüren Ferhat Taşpınar’a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Isparta’da Ferhat Taşpınar, 5 yıllık eşi Ümmühan Taşpınar için 'karım kayboldu' diyerek karakola gidince yakalanıp suçunu itiraf etmişti. Vahşi cinayetle ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. Ferhat Taşpınar'ın karısını 'gel gezelim' diyerek kandırdığı ve boğarak öldürdüğü belirlendi. Isparta'da eşini boğarak öldürdüğü gerekçesi ile yargılanan sanık Ferhat Taşpınar, mahkeme tarafından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Ferhat Taşpınar ile avukatı ve Ümmühan Taşpınar'ın babası Yakup Şahin katıldı. Mahkemede konuşan Ferhat Taşpınar, "Takdir mahkemenindir" dedi. Mahkeme heyeti, sanık Ferhat Taşpınar'a "Eşini kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Karısını 'gel gezelim' diye kandırdı! Sonrası korkunç...

Isparta'da karısı Ümmühan Taşpınar'ı vahşice öldüren Ferhat Taşpınar, 'karım kayboldu' diyerek karakola gidince yakalanıp suçunu itiraf etmişti. Vahşi cinayetle ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. Ferhat Taşpınar'ın karısını 'gel gezelim' diyerek kandırdığı ve boğarak öldürdüğü belirlendi. Ümmühan'ın babası ise 'Kızımın melek gibi bir kalbi vardı, daha çocukları anne sütüyle besleniyordu' dedi.

Isparta'da yaşayan ve otobüslerde muavinlik yapan Ferhat Taşpınar (22), önceki gün 5 yıllık eşi Ümmühan Taşpınar (22) ile bir yaşındaki oğlu ve 2 yaşındaki kızını da alarak, Burdur'da yaşayan kayınpederi Yakup Şahin'in evine gitti.

'GEZMEYE GİDİYORUZ' DEDİ

Burada çocukları kayınvalidesine bırakan Ferhat Taşpınar, eşini de alıp "Biz gezmeye gidiyoruz" diyerek evden ayrıldı. Otomobille Burdur'a 30 kilometre uzaklıkta bulunan Akyaka köyündeki dağlık alana giden Ferhat Taşpınar, kendisini aldattığından şüphelendiği eşiyle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın ardında genç kadını elleriyle boğarak öldürdü. Cesedi ormanlık alanda bırakan Taşpınar, Isparta'ya döndü.

'KARIM KAYBOLDU' DİYE İHBAR ETTİ

Sabah Gazetesi'nden Erdoğan Öztürk'ün haberine göre; Torunları kendisinde kalan Yakup Şahin kızına ulaşamazken, ertesi gün polise giden Ferhat Taşpınar "Karım kayboldu" dedi. Ancak çelişkili ifadeler üzerine gözaltına alınan Taşpınar, eşini kendisinin öldürdüğü itiraf etti. Cesedin yerini de gösteren Taşpınar, jandarmaya teslim edildi.

'KIZIMIN MELEK GİBİ KALDI VARDI'

Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından kızının cansız bedenini alan Yakup Şahin, "Kızımın melek gibi bir kalbi vardı. Çocukları daha anne sütüyle besleniyordu. İki çocuk annesi bir insana nasıl kıyılır aklım almıyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.