Vali Seymenoğlu okullarda denetim gerçekleştirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2020 - 13:31, Güncelleme: 25.09.2020 - 13:31
 

Vali Seymenoğlu okullarda denetim gerçekleştirdi

Okulların anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerine kapılarını açmasının ardından yüz yüze uyum eğitimleri 21-25 Eylül haftasında bir gün olarak devam ediyor
Okulların anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerine kapılarını açmasının ardından yüz yüze uyum eğitimleri 21-25 Eylül haftasında bir gün olarak devam ediyor. Okullar açılmadan önce Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu önerileri ve Milli Eğitim Bakanlığı yüz yüze eğitim kurallarında belirtilen esaslara göre araç gereç, sosyal mesafe ve temizlik şartlarına uygun hale getirildi. Yüz yüze uyum eğitimlerinin başlamasının ardından Vali Seymenoğlu da hem minik öğrencilerin sevincine ortak oluyor hem de okullardaki kontrollü sosyal hayat ve uyum eğitimi konularında denetimlerde bulunuyor. Vali Seymenoğlu geçtiğimiz günlerde Eğirdir ilçesi Atatürk İlkokulu’nda habersiz bir denetim gerçekleştirdi. Okulda araç gereç, temizlik ve sosyal mesafe kuralları konularında denetimlerde bulunan Vali Seymenoğlu okul idarecilerinden öğrenci ve öğretmen sağlığı için belirlenen tüm kurallara harfiyen uyulması talimatı verdi.
Okulların anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerine kapılarını açmasının ardından yüz yüze uyum eğitimleri 21-25 Eylül haftasında bir gün olarak devam ediyor

Okulların anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerine kapılarını açmasının ardından yüz yüze uyum eğitimleri 21-25 Eylül haftasında bir gün olarak devam ediyor. Okullar açılmadan önce Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu önerileri ve Milli Eğitim Bakanlığı yüz yüze eğitim kurallarında belirtilen esaslara göre araç gereç, sosyal mesafe ve temizlik şartlarına uygun hale getirildi.

Yüz yüze uyum eğitimlerinin başlamasının ardından Vali Seymenoğlu da hem minik öğrencilerin sevincine ortak oluyor hem de okullardaki kontrollü sosyal hayat ve uyum eğitimi konularında denetimlerde bulunuyor.

Vali Seymenoğlu geçtiğimiz günlerde Eğirdir ilçesi Atatürk İlkokulu’nda habersiz bir denetim gerçekleştirdi. Okulda araç gereç, temizlik ve sosyal mesafe kuralları konularında denetimlerde bulunan Vali Seymenoğlu okul idarecilerinden öğrenci ve öğretmen sağlığı için belirlenen tüm kurallara harfiyen uyulması talimatı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.