Tarihi Üzüm Çarşısında altyapı çalışmalarında sona gelindi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2020 - 21:47, Güncelleme: 25.09.2020 - 21:47
 

Tarihi Üzüm Çarşısında altyapı çalışmalarında sona gelindi

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Tarihi Üzüm Çarşısında restorasyon çalışmaları öncesinde başlatılan altyapı çalışmalarında sona gelindiğini, kilit parke taşı döşemelerinin başladığını söyledi.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Tarihi Üzüm Çarşısında restorasyon çalışmaları öncesinde başlatılan altyapı çalışmalarında sona gelindiğini, kilit parke taşı döşemelerinin başladığını söyledi. Isparta Belediyesi tarafından projelendirilen ve şehrin yeni cazibe merkezlerinden birisi haline gelecek olan içerisinde 16’sı tescilli 110 dükkânın bulunduğu Tarihi Üzüm Pazarında, restorasyonun ilk adımı olarak görülen altyapı çalışmalarında sona gelindi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, altyapı çalışmalarının iki gün içerisinde tamamlanmış olacağını ve aynı paralellikte akşam itibariyle başlanan geçici kilit parke taşı döşeme çalışmalarının da biteceğini söyledi. Tarihi Üzüm Çarşısında yapılan çalışmaları ve gelinen noktayı inceleyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Üzüm çarşısında altyapı çalışmalarımızda sona geldik” dedi. Tarihi çarşıda belediyenin yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu ile elektrik, telekomünikasyon hatlarının tamamının çekildiğini, doğalgaz çalışmalarında da sona gelindiğini aktaran Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Doğalgaz isteyen esnafımızın hatları bağlanıyor” şeklinde konuştu. Bununla birlikte akşam itibariyle çarşıya kilit parke taşı döşeme çalışmalarının da başladığını kaydeden Başkan Başdeğirmen, “Bunu tamamlayıp esnafımızın yine canlı bir şekilde ticaret yapabilmesini sağlayacağız. Döşenen kilit taşları geçici olarak yapılmaktadır. Çarşımızın restorasyonu bittikten sonra bu taşlar alınarak yerine projede bulunan doğal taş döşenecek, esnaf ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. 25 gün içerisinde çarşımızın altyapısını bitireceğimizi altyapı çalışması yapan birimlerinde buradan çıkacağını söylemiştik. Şu anda 23’üncü gündeyiz. 2 gün içerisinde altyapısı bitmiş olarak burayı teslim etmiş olacağız” görüşlerinde bulundu. Başkan Başdeğirmen’in çalışmaları esnasında çarsıda bulunan esnaf Savaş Akar da “Burada çok güzel bir çalışma yapılıyor, yakından takip ediyoruz. Burası bittiği zaman Isparta’nın yeni cazibe merkezi olacağına inanıyorum. Sayın Başkanımız ve ekibi çalışmaları yakından takip ediyorlar. Bittiğinde Isparta’mıza çok güzel bir kazanım olacak” ifadelerinde bulundu.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Tarihi Üzüm Çarşısında restorasyon çalışmaları öncesinde başlatılan altyapı çalışmalarında sona gelindiğini, kilit parke taşı döşemelerinin başladığını söyledi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Tarihi Üzüm Çarşısında restorasyon çalışmaları öncesinde başlatılan altyapı çalışmalarında sona gelindiğini, kilit parke taşı döşemelerinin başladığını söyledi.

Isparta Belediyesi tarafından projelendirilen ve şehrin yeni cazibe merkezlerinden birisi haline gelecek olan içerisinde 16’sı tescilli 110 dükkânın bulunduğu Tarihi Üzüm Pazarında, restorasyonun ilk adımı olarak görülen altyapı çalışmalarında sona gelindi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, altyapı çalışmalarının iki gün içerisinde tamamlanmış olacağını ve aynı paralellikte akşam itibariyle başlanan geçici kilit parke taşı döşeme çalışmalarının da biteceğini söyledi.

Tarihi Üzüm Çarşısında yapılan çalışmaları ve gelinen noktayı inceleyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Üzüm çarşısında altyapı çalışmalarımızda sona geldik” dedi.

Tarihi çarşıda belediyenin yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu ile elektrik, telekomünikasyon hatlarının tamamının çekildiğini, doğalgaz çalışmalarında da sona gelindiğini aktaran Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Doğalgaz isteyen esnafımızın hatları bağlanıyor” şeklinde konuştu.

Bununla birlikte akşam itibariyle çarşıya kilit parke taşı döşeme çalışmalarının da başladığını kaydeden Başkan Başdeğirmen, “Bunu tamamlayıp esnafımızın yine canlı bir şekilde ticaret yapabilmesini sağlayacağız. Döşenen kilit taşları geçici olarak yapılmaktadır. Çarşımızın restorasyonu bittikten sonra bu taşlar alınarak yerine projede bulunan doğal taş döşenecek, esnaf ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. 25 gün içerisinde çarşımızın altyapısını bitireceğimizi altyapı çalışması yapan birimlerinde buradan çıkacağını söylemiştik. Şu anda 23’üncü gündeyiz. 2 gün içerisinde altyapısı bitmiş olarak burayı teslim etmiş olacağız” görüşlerinde bulundu.

Başkan Başdeğirmen’in çalışmaları esnasında çarsıda bulunan esnaf Savaş Akar da “Burada çok güzel bir çalışma yapılıyor, yakından takip ediyoruz. Burası bittiği zaman Isparta’nın yeni cazibe merkezi olacağına inanıyorum. Sayın Başkanımız ve ekibi çalışmaları yakından takip ediyorlar. Bittiğinde Isparta’mıza çok güzel bir kazanım olacak” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.