Eğitim Teknolojileri alanında TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ BİZİM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2020 - 18:44, Güncelleme: 27.09.2020 - 18:44
 

Eğitim Teknolojileri alanında TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ BİZİM

Dünyanın en büyük havacılık uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest 2020 finalinde Isparta Nazmiye Demirel Ortaokulu Eğitim Teknolojileri dalında Türkiye birincisi oldular.
Dünyanın en büyük havacılık uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest 2020 finalinde Isparta Nazmiye Demirel Ortaokulu Eğitim Teknolojileri dalında Türkiye birincisi oldular. Gaziantep'in ev sahipliğini yaptığı dünyanın en büyük havacılık uzay ve teknoloji Festivali TEKNOFEST 2020 finalinde Eğitim Teknolojileri Dalında 1835 proje arasından ilk 83'e kalan Nazmiye Demirel Ortaokulu Türkiye birincisi oldu. Nazmiye Demirel Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Fadime Uğuz rehberliğinde öğrenciler Ecrin Başkal, Dilanur Kabul, Tahir İpek, Berat Tuna Bestelci Türkiye birinciliği ödüllerini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar'dan aldılar. Isparta'nın Türkiye birinciliğini İl Milli Eğitim Müdürü duyurduIsparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, Teknofest 2020 Eğitim Teknolojileri alanında Türkiye birincisinin Ispartalı öğrenci olduğunu sosyal medya hesabından paylaştı. Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: ▶️TEKNOFEST 2020 Eğitim Teknolojileri alanında TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ BİZİM Nazmiye Demirel Ortaokulumuz, 1835 proje arasindan 6. Sınıf “Fen Bilimleri Dersi Solunum Sisteminin Eğitsel Yazılımı” konulu proje ile Türkiye birincisi olmustur. Öğretmenimiz Fadime Uğuz ve öğrencilerimiz Tahir Ipek ve B.Tuna Bestelci’yi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
Dünyanın en büyük havacılık uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest 2020 finalinde Isparta Nazmiye Demirel Ortaokulu Eğitim Teknolojileri dalında Türkiye birincisi oldular.

Dünyanın en büyük havacılık uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest 2020 finalinde Isparta Nazmiye Demirel Ortaokulu Eğitim Teknolojileri dalında Türkiye birincisi oldular. Gaziantep'in ev sahipliğini yaptığı dünyanın en büyük havacılık uzay ve teknoloji Festivali TEKNOFEST 2020 finalinde Eğitim Teknolojileri Dalında 1835 proje arasından ilk 83'e kalan Nazmiye Demirel Ortaokulu Türkiye birincisi oldu. Nazmiye Demirel Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Fadime Uğuz rehberliğinde öğrenciler Ecrin Başkal, Dilanur Kabul, Tahir İpek, Berat Tuna Bestelci Türkiye birinciliği ödüllerini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar'dan aldılar.

Isparta'nın Türkiye birinciliğini İl Milli Eğitim Müdürü duyurdu

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, Teknofest 2020 Eğitim Teknolojileri alanında Türkiye birincisinin Ispartalı öğrenci olduğunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

▶️TEKNOFEST 2020

Eğitim Teknolojileri alanında TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ BİZİM

Nazmiye Demirel Ortaokulumuz, 1835 proje arasindan 6. Sınıf “Fen Bilimleri Dersi Solunum Sisteminin Eğitsel Yazılımı” konulu proje ile Türkiye birincisi olmustur.
Öğretmenimiz Fadime Uğuz ve öğrencilerimiz Tahir Ipek ve B.Tuna Bestelci’yi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.