GAZETECİ SELÇUK ÖÇAL'IN ACI GÜNÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2020 - 14:28, Güncelleme: 03.10.2020 - 14:28
 

GAZETECİ SELÇUK ÖÇAL'IN ACI GÜNÜ

Isparta’da Bomba 32 ve Oluşum Gazetesi yetkilisi ve Bomba 15 Haber Sitesi Sahibi Gazeteci Selçuk Öçal’ın babası İbrahim Öçal hayatını kaybetti. İbrahim Öçal, bugün ikindi namazına müteakip Merkez Deregümü Köyünde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Allah rahmet eylesin. Başta Gazeteci Selçuk Öçal olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Isparta’da Bomba 32 ve Oluşum Gazetesi yetkilisi ve Bomba 15 Haber Sitesi Sahibi Gazeteci Selçuk Öçal’ın babası İbrahim Öçal hayatını kaybetti.

İbrahim Öçal, bugün ikindi namazına müteakip Merkez Deregümü Köyünde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Allah rahmet eylesin.

Başta Gazeteci Selçuk Öçal olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.