ITKM’nin kültür merkezi yılsonuna kadar tamamlanacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2020 - 19:58, Güncelleme: 03.10.2020 - 19:58
 

ITKM’nin kültür merkezi yılsonuna kadar tamamlanacak

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim vaatleri arasında yer alan ITKM inşaatının tamamlanacağı sözü adım adım gerçekleşiyor. İnşaatta 225 işçiyle çalışılıyor. Sene sonuna kadar konferans, sinema ve diğer kültürel ve sosyal etkinliklerin yapılabileceği Kültür Merkezi bölümünün bitirilmesi hedefleniyor.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim döneminde vermiş olduğu vaatler bir bir yerine gelmeye devam ediyor. Hiç şüphesiz, bu vaatlerin en önemlileri arasında görülen ve hatta ‘yılların kanayan yarası’ olarak tabir edilen, Isparta Ticaret ve Kültür Merkezinin (ITKM) tamamlanması geliyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından yoğun mesai harcadığı konuların başında yer alan ITKM inşaatının bitirilmesi noktasında artık ‘tünelin ucundaki ışık’ göründü. ITKM’de şu anda 225 işçi ile çalışmalar tüm hızıyla sürüyor ve her geçen gün inşaatta ciddi ilerlemeler kaydediliyor. Tüm bu çalışmaları Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de anlık olarak takip ediyor, inşaatın yapımını yakından inceliyor. Başkan Başdeğirmen, son olarak da ITKM inşaat alanına giderek burada gelinen son durumla ilgili inşaatın proje sorumlularından bilgiler aldı. ITKM Proje Müdürü Esra Süslü tarafından yapımı devam eden konferans, sinema salonları ile daha birçok etkinliklerin yapılabileceği Kültür Merkezi bölümü ve inşaattaki genel çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e sunum yapıldı. ITKM inşaat çalışmalarının 225 kişilik bir ekiple devam ettiğini söyleyen Proje Müdürü Esra Süslü, 27 Nisandan buyana imalatların aralıksız sürdüğünü aktardı. Konferans salonları, dershane binası ile dış dükkânların revizyonunun hızla devam ettiğini imalatların gerçekleştirildiğini söyleyen Süslü, “Özellikle Kültür Merkezindeki çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor” derken, “İzolasyonlar, tüm çelik konstrüksiyonlar ve kaplama imalatları ile sene sonuna kadar bu salonları bitirme gayretindeyiz” görüşlerinde bulundu.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim vaatleri arasında yer alan ITKM inşaatının tamamlanacağı sözü adım adım gerçekleşiyor. İnşaatta 225 işçiyle çalışılıyor. Sene sonuna kadar konferans, sinema ve diğer kültürel ve sosyal etkinliklerin yapılabileceği Kültür Merkezi bölümünün bitirilmesi hedefleniyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim döneminde vermiş olduğu vaatler bir bir yerine gelmeye devam ediyor.

Hiç şüphesiz, bu vaatlerin en önemlileri arasında görülen ve hatta ‘yılların kanayan yarası’ olarak tabir edilen, Isparta Ticaret ve Kültür Merkezinin (ITKM) tamamlanması geliyor.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından yoğun mesai harcadığı konuların başında yer alan ITKM inşaatının bitirilmesi noktasında artık ‘tünelin ucundaki ışık’ göründü.

ITKM’de şu anda 225 işçi ile çalışmalar tüm hızıyla sürüyor ve her geçen gün inşaatta ciddi ilerlemeler kaydediliyor.

Tüm bu çalışmaları Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de anlık olarak takip ediyor, inşaatın yapımını yakından inceliyor. Başkan Başdeğirmen, son olarak da ITKM inşaat alanına giderek burada gelinen son durumla ilgili inşaatın proje sorumlularından bilgiler aldı.

ITKM Proje Müdürü Esra Süslü tarafından yapımı devam eden konferans, sinema salonları ile daha birçok etkinliklerin yapılabileceği Kültür Merkezi bölümü ve inşaattaki genel çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e sunum yapıldı.

ITKM inşaat çalışmalarının 225 kişilik bir ekiple devam ettiğini söyleyen Proje Müdürü Esra Süslü, 27 Nisandan buyana imalatların aralıksız sürdüğünü aktardı.

Konferans salonları, dershane binası ile dış dükkânların revizyonunun hızla devam ettiğini imalatların gerçekleştirildiğini söyleyen Süslü, “Özellikle Kültür Merkezindeki çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor” derken, “İzolasyonlar, tüm çelik konstrüksiyonlar ve kaplama imalatları ile sene sonuna kadar bu salonları bitirme gayretindeyiz” görüşlerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.