Isparta32 Spor’un Yeni Kulüp Müdürü Emrah ÇELİK oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2020 - 13:05, Güncelleme: 08.10.2020 - 13:05
 

Isparta32 Spor’un Yeni Kulüp Müdürü Emrah ÇELİK oldu

Misli.com 3.lig 3. Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor’da kurumsallaşma çalışmaları kapsamında önemli adımlar atmaya devam ediyor.
Pembe yeşilli Kulüp son olarak Eğirdirspor eski kulüp müdürü ve aynı zamanda Eğirdir Belediyesi eski Halkla İlişkiler Sorumlusu Emrah Çelik’i Kulüp müdürü olarak görevlendirdi. Yeni dönemde Kulüp Müdürü olarak görev başlayan Çelik duygularını şu şekilde ifade etti: “Öncelikle bana bu görevi layık gören başta Isparta32 spor kulübü başkanımız Atakan Yazgan’a ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Ispartamızın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan  Isparta32 Spor gibi bir camiada Kulüp Müdürü olmak benim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Sevgili Hakan Hayati Karaca hocamıza ve Kulüp Müdürlüğünde daha önceden emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kurumsallaşma yönünde adımlar atmaya hazırlanan kulübümüz için elimden geleni yapmaya hazırım” dedi.
Misli.com 3.lig 3. Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor’da kurumsallaşma çalışmaları kapsamında önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Pembe yeşilli Kulüp son olarak Eğirdirspor eski kulüp müdürü ve aynı zamanda Eğirdir Belediyesi eski Halkla İlişkiler Sorumlusu Emrah Çelik’i Kulüp müdürü olarak görevlendirdi.

Yeni dönemde Kulüp Müdürü olarak görev başlayan Çelik duygularını şu şekilde ifade etti: “Öncelikle bana bu görevi layık gören başta Isparta32 spor kulübü başkanımız Atakan Yazgan’a ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Ispartamızın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan  Isparta32 Spor gibi bir camiada Kulüp Müdürü olmak benim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Sevgili Hakan Hayati Karaca hocamıza ve Kulüp Müdürlüğünde daha önceden emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kurumsallaşma yönünde adımlar atmaya hazırlanan kulübümüz için elimden geleni yapmaya hazırım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.