Jandarma Trafik, Reflektör dağıtımı sürdürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2020 - 12:41, Güncelleme: 10.10.2020 - 12:41
 

Jandarma Trafik, Reflektör dağıtımı sürdürüyor

Isparta İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Şube Müdürlüğü’nce traktörlere reflektör takılması projesi bütün hızıyla sürüyor.
Isparta İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Şube Müdürlüğü’nce traktörlere reflektör takılması projesi bütün hızıyla sürüyor. Proje kapsamında son olarak Eğirdir ilçe Jandarma Komutanlığı görevlileriyle birlikte ilçe de traktör sahiplerine reflektör dağıtımı yapıldı. Güvenli traktör kullanımı kapsamında "Reflektör ve Uyarı Lambası Tak Görünür Ol"  sloganı ile traktör sürücülerinin, hem kendileri hem karayolundaki diğer araçlar için hayati önem taşıyan reflektör takmaları sağlanıyor. Burada ki en büyük amaç ise traktörlerin karıştığı trafik kazalarını en aza indirmek. İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ve Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından temin edilen reflektörler ilçe merkezi ve köylerdeki traktörlere takıldı. Eğirdir’de görev yapan Jandarma Trafik timleri tarafından traktör sürücülerine trafik kuralları,  reflektör ve uyarı lambası takmanın ve çalışır durumda bulundurmanın önemi de aktarıldı. Jandarma Trafik Ekipleri tarafından traktörlerin karıştığı kazaların en aza indirilmesi bu sayede hedefleniyor. Proje kapsamında reflektörü bulunmayan traktör sahiplerine reflektör temin edilerek trafikte seyreden tüm traktörlerin ışık donanımları tam olarak seyretmeleri sağlanıyor.
Isparta İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Şube Müdürlüğü’nce traktörlere reflektör takılması projesi bütün hızıyla sürüyor.

Isparta İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Şube Müdürlüğü’nce traktörlere reflektör takılması projesi bütün hızıyla sürüyor.

Proje kapsamında son olarak Eğirdir ilçe Jandarma Komutanlığı görevlileriyle birlikte ilçe de traktör sahiplerine reflektör dağıtımı yapıldı. Güvenli traktör kullanımı kapsamında "Reflektör ve Uyarı Lambası Tak Görünür Ol"  sloganı ile traktör sürücülerinin, hem kendileri hem karayolundaki diğer araçlar için hayati önem taşıyan reflektör takmaları sağlanıyor. Burada ki en büyük amaç ise traktörlerin karıştığı trafik kazalarını en aza indirmek. İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ve Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından temin edilen reflektörler ilçe merkezi ve köylerdeki traktörlere takıldı. Eğirdir’de görev yapan Jandarma Trafik timleri tarafından traktör sürücülerine trafik kuralları,  reflektör ve uyarı lambası takmanın ve çalışır durumda bulundurmanın önemi de aktarıldı. Jandarma Trafik Ekipleri tarafından traktörlerin karıştığı kazaların en aza indirilmesi bu sayede hedefleniyor. Proje kapsamında reflektörü bulunmayan traktör sahiplerine reflektör temin edilerek trafikte seyreden tüm traktörlerin ışık donanımları tam olarak seyretmeleri sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.