CHP İl Başkanı Halıcı sordu : Otogarın akıbeti ne oldu ?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2020 - 16:59, Güncelleme: 13.10.2020 - 16:59
 

CHP İl Başkanı Halıcı sordu : Otogarın akıbeti ne oldu ?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Hikmet Yalım Halıcı, “Seçimlerde Belediye Başkanı ve ekibinin taahhüt ettiği konuları ve mevzuları konuşmaya başlamamız gerekiyor” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Hikmet Yalım Halıcı, “Seçimlerde Belediye Başkanı ve ekibinin taahhüt ettiği konuları ve mevzuları konuşmaya başlamamız gerekiyor” dedi. CHP Isparta İl Başkanı Hikmet Yalım Halıcı, basın toplantısı düzenleyerek, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme dair çok önemli açıklamalar yapan İl Başkanı Halıcı, konuşmasının bir bölümünü belediyeye ayırdı. Halıcı, Isparta’daki halihazırda devam eden projelerin bir an önce bitirilerek, yenilerinin hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. “ŞİMDİ ISPARTA ÖNÜNDEKİ MEVCUT SORUNLARI BİR TÜRLÜ HALLEDEMEDİĞİ İÇİN YENİ ŞEYLERDE KONUŞAMIYOR” Isparta’nın yeni projelere ihtiyacı olduğunu dile getiren Halıcı, “Isparta’mızda çözülmeyi bekleyen birçok konu var. Özellikle belediyecilik noktasında. Biz korona virüs pandemisi sebebiyle birtakım konuları gündeme getirmedik. Neden getirmedik? Dedik ki, ‘Bize yapılanı biz yapmayacağız, bizim belediyelerimize bu konuda çok yanlış şeyler yapıldı. Günü geldiğinde, hayat tekrar normalleşmeye başladığında biz bu sıkıntıları gündeme getiririz’ dedik, Ispartalı hemşerilerimizden aldığımız bilgilerle. Şimdi Isparta önündeki mevcut sorunları bir türlü halledemediği için yeni şeylerde konuşamıyor. İşte, ticaret kültür merkeziyle ilgili bir adım atıldı. Şu ana kadar gördüğümüz kadarıyla çalışma devam ediyor, ilerliyor. Bu güzel sevindirici Isparta adına. Ancak bizim başka beklentilerimiz de var. Vatandaşlarımız yeni otogarın akıbetiyle ilgili bize sık sık telefon açıyorlar. Diyorlar ki ‘Burası ne oldu ne olmaktadır?” Isparta’nın yeni şeyler söyleyebilmesi için belediyenin elindeki mevcut projeleri bir an önce bitirmesi gerekiyor. Pandemi koşullarında da hayata bir şekilde devam etmemiz gerektiğini gördük. Çünkü bu salgın, pandemi kolay kolay bitmeyecek. O yüzden bir an önce Isparta’nın elindeki bu yarım kalmış projeler çözülmeli ve arkasından da yeni daha vizyoner, seçimlerde Belediye Başkanı ve ekibinin taahhüt ettiği konuları ve mevzuları konuşmaya başlamamız gerekiyor” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Hikmet Yalım Halıcı, “Seçimlerde Belediye Başkanı ve ekibinin taahhüt ettiği konuları ve mevzuları konuşmaya başlamamız gerekiyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Hikmet Yalım Halıcı, “Seçimlerde Belediye Başkanı ve ekibinin taahhüt ettiği konuları ve mevzuları konuşmaya başlamamız gerekiyor” dedi.

CHP Isparta İl Başkanı Hikmet Yalım Halıcı, basın toplantısı düzenleyerek, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme dair çok önemli açıklamalar yapan İl Başkanı Halıcı, konuşmasının bir bölümünü belediyeye ayırdı. Halıcı, Isparta’daki halihazırda devam eden projelerin bir an önce bitirilerek, yenilerinin hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

“ŞİMDİ ISPARTA ÖNÜNDEKİ MEVCUT SORUNLARI BİR TÜRLÜ HALLEDEMEDİĞİ İÇİN YENİ ŞEYLERDE KONUŞAMIYOR”
Isparta’nın yeni projelere ihtiyacı olduğunu dile getiren Halıcı, “Isparta’mızda çözülmeyi bekleyen birçok konu var. Özellikle belediyecilik noktasında. Biz korona virüs pandemisi sebebiyle birtakım konuları gündeme getirmedik. Neden getirmedik? Dedik ki, ‘Bize yapılanı biz yapmayacağız, bizim belediyelerimize bu konuda çok yanlış şeyler yapıldı. Günü geldiğinde, hayat tekrar normalleşmeye başladığında biz bu sıkıntıları gündeme getiririz’ dedik, Ispartalı hemşerilerimizden aldığımız bilgilerle. Şimdi Isparta önündeki mevcut sorunları bir türlü halledemediği için yeni şeylerde konuşamıyor. İşte, ticaret kültür merkeziyle ilgili bir adım atıldı. Şu ana kadar gördüğümüz kadarıyla çalışma devam ediyor, ilerliyor. Bu güzel sevindirici Isparta adına. Ancak bizim başka beklentilerimiz de var. Vatandaşlarımız yeni otogarın akıbetiyle ilgili bize sık sık telefon açıyorlar. Diyorlar ki ‘Burası ne oldu ne olmaktadır?” Isparta’nın yeni şeyler söyleyebilmesi için belediyenin elindeki mevcut projeleri bir an önce bitirmesi gerekiyor. Pandemi koşullarında da hayata bir şekilde devam etmemiz gerektiğini gördük. Çünkü bu salgın, pandemi kolay kolay bitmeyecek. O yüzden bir an önce Isparta’nın elindeki bu yarım kalmış projeler çözülmeli ve arkasından da yeni daha vizyoner, seçimlerde Belediye Başkanı ve ekibinin taahhüt ettiği konuları ve mevzuları konuşmaya başlamamız gerekiyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.