Isparta Belediyesinde çalışan 2 personel göz altına alıdı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2020 - 01:55, Güncelleme: 15.10.2020 - 01:55
 

Isparta Belediyesinde çalışan 2 personel göz altına alıdı

Isparta Belediyesi'nde çalışan 2 personel benzin hırsızlığı iddiasıyla gözaltına alındı.
Isparta Belediyesi'nde çalışan 2 personel benzin hırsızlığı iddiasıyla gözaltına alındı.  Emniyette ifadelerini alınan şüpheliler adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, benzin hırsızlığı olayını duyduğu andan itibaren şüphelilerin yakalanması için emniyete bilgi verilmesini ve olayın tümüyle aydınlatılmasını istedi. Benzin hırsızlığı olayının ardından talimat veren Başkan Başdeğirmen, böyle bir şeyi affetmemiz söz konusu bile olamaz. Duyduğum andan itibaren şüphelilerin yakalanması için emniyete bilgi verdik. Gerekli işlemler başladı dedi.
Isparta Belediyesi'nde çalışan 2 personel benzin hırsızlığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Isparta Belediyesi'nde çalışan 2 personel benzin hırsızlığı iddiasıyla gözaltına alındı.  Emniyette ifadelerini alınan şüpheliler adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, benzin hırsızlığı olayını duyduğu andan itibaren şüphelilerin yakalanması için emniyete bilgi verilmesini ve olayın tümüyle aydınlatılmasını istedi.

Benzin hırsızlığı olayının ardından talimat veren Başkan Başdeğirmen, böyle bir şeyi affetmemiz söz konusu bile olamaz. Duyduğum andan itibaren şüphelilerin yakalanması için emniyete bilgi verdik. Gerekli işlemler başladı dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.