Osman Zabun İl Başkanlığına Aday Olmayacağını Duyurdu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2020 - 02:04, Güncelleme: 15.10.2020 - 02:04
 

Osman Zabun İl Başkanlığına Aday Olmayacağını Duyurdu

AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, İki Dönemdir İl Başkanlığı Görevini Yürütüyor.
AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, İki Dönemdir İl Başkanlığı Görevini Yürütüyor. Başkan Zabun, partisinin Merkez İlçe Başkanlığı kongresinde flaş açıklamalarda bulundu. 3 dönem kuralı nedeni ile yeniden aday olamayan eski Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ile yaşadığı konuşmayı anlatan Zabun, “Ömer Başkan 3 dönem başkanlık yapmasına rağmen kendisine görevi bırakmanın zor geldiğini anlattı. Bende dedim ki o zaman 3 dönemi beklemeyeyim” diyerek yeniden aday olmayacağının sinyalini verdi.  İşte Zabun’un kongrede yaptığı o açıklamalar: “Ömer başkana sordum. Tabi 3 dönem kuralı olunca. Dedim ki; Ömer başkan zor geliyor mu? Valla başkanım çok zor dedi. Şimdi alışmışız dedi. Gecemiz gündüzümüz, evimiz parkımız burası olmuş dedi. Yani zor dedi. Dedim mecburiyetten gidiyorsun, 3 dönem dedim. Yine zor geliyor mu dedim. Valla başkanım zor geliyor dedi. Dedim ki o zaman Ömer Başkan ben 3 dönemi beklemeyeyim kardeşim. 
AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, İki Dönemdir İl Başkanlığı Görevini Yürütüyor.

AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, İki Dönemdir İl Başkanlığı Görevini Yürütüyor. Başkan Zabun, partisinin Merkez İlçe Başkanlığı kongresinde flaş açıklamalarda bulundu. 3 dönem kuralı nedeni ile yeniden aday olamayan eski Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ile yaşadığı konuşmayı anlatan Zabun, “Ömer Başkan 3 dönem başkanlık yapmasına rağmen kendisine görevi bırakmanın zor geldiğini anlattı. Bende dedim ki o zaman 3 dönemi beklemeyeyim” diyerek yeniden aday olmayacağının sinyalini verdi. 

İşte Zabun’un kongrede yaptığı o açıklamalar:

“Ömer başkana sordum. Tabi 3 dönem kuralı olunca. Dedim ki; Ömer başkan zor geliyor mu? Valla başkanım çok zor dedi. Şimdi alışmışız dedi. Gecemiz gündüzümüz, evimiz parkımız burası olmuş dedi. Yani zor dedi. Dedim mecburiyetten gidiyorsun, 3 dönem dedim. Yine zor geliyor mu dedim. Valla başkanım zor geliyor dedi. Dedim ki o zaman Ömer Başkan ben 3 dönemi beklemeyeyim kardeşim. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.