Okullar sık sık denetleniyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2020 - 11:00, Güncelleme: 16.10.2020 - 11:00
 

Okullar sık sık denetleniyor

21 Eylül’de anasınıflarının ve 1. sınıfların uyum eğitimleri için açılan okullarda bu hafta başında da ilkokulların tüm sınıflarının yanı sıra 8. ve 12. sınıflar için yüz yüze eğitime başlanıldı.
21 Eylül’de anasınıflarının ve 1. sınıfların uyum eğitimleri için açılan okullarda bu hafta başında da ilkokulların tüm sınıflarının yanı sıra 8. ve 12. sınıflar için yüz yüze eğitime başlanıldı. Okulların öğrencilere kapılarını açmasıyla birlikte alınan önlemler Isparta Valiliği tarafından ise sürekli denetleniyor. Denetimlerde idarecilerinden öğrenci ve öğretmen sağlığı başta olmak üzere temizlik önlemlerinden taviz verilmemesi isteniyor. Isparta Valiliği, Vali Yardımcısı Haluk Şimşek başkanlığında okullarda sık sık denetimler gerçekleştiriyor. Denetimlere İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz da eşlik ederek okullarda devam eden yüz yüze eğitimde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için uyarılarda bulunuyorlar. Son olarak Halıkent Ortaokulu’nu ve Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi’ni denetleyen Vali Yardımcısı Şimşek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek yeni eğitim döneminde alınan önlemleri yerinde inceledi. Vali Yardımcısı Şimşek okul yöneticilerinden MASKE,MESAFE,TEMİZLİK konularından asla taviz verilmemesini isteyerek öğrenci ve öğretmenlere başarı dileklerini iletti. Anne-babaların gönül rahatlığıyla çocuklarını okullara gönderebilmesi, öğrenci ve öğretmen sağlığı başta olmak üzere toplum sağlığını korumak amacıyla yapılan denetimler en üst düzeyde aralıksız olarak devam edecek.
21 Eylül’de anasınıflarının ve 1. sınıfların uyum eğitimleri için açılan okullarda bu hafta başında da ilkokulların tüm sınıflarının yanı sıra 8. ve 12. sınıflar için yüz yüze eğitime başlanıldı.

21 Eylül’de anasınıflarının ve 1. sınıfların uyum eğitimleri için açılan okullarda bu hafta başında da ilkokulların tüm sınıflarının yanı sıra 8. ve 12. sınıflar için yüz yüze eğitime başlanıldı. Okulların öğrencilere kapılarını açmasıyla birlikte alınan önlemler Isparta Valiliği tarafından ise sürekli denetleniyor. Denetimlerde idarecilerinden öğrenci ve öğretmen sağlığı başta olmak üzere temizlik önlemlerinden taviz verilmemesi isteniyor.

Isparta Valiliği, Vali Yardımcısı Haluk Şimşek başkanlığında okullarda sık sık denetimler gerçekleştiriyor. Denetimlere İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz da eşlik ederek okullarda devam eden yüz yüze eğitimde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için uyarılarda bulunuyorlar. Son olarak Halıkent Ortaokulu’nu ve Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi’ni denetleyen Vali Yardımcısı Şimşek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek yeni eğitim döneminde alınan önlemleri yerinde inceledi. Vali Yardımcısı Şimşek okul yöneticilerinden MASKE,MESAFE,TEMİZLİK konularından asla taviz verilmemesini isteyerek öğrenci ve öğretmenlere başarı dileklerini iletti.

Anne-babaların gönül rahatlığıyla çocuklarını okullara gönderebilmesi, öğrenci ve öğretmen sağlığı başta olmak üzere toplum sağlığını korumak amacıyla yapılan denetimler en üst düzeyde aralıksız olarak devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.