Isparta'da 1176 kişiye maske cezası

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2020 - 21:55, Güncelleme: 17.10.2020 - 21:55
 

Isparta'da 1176 kişiye maske cezası

Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi noktasında maske kullanımı oldukça önemli. Isparta’da bu kurala uymayanlara cezai işlem uygulanmaya devam ediyor.
Sürekli yapılan uyarılarda maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kuralları hatırlatılsa da bazı vatandaşlar yapılan uyarılara rağmen ya maskesiz sokağa çıkıyor, yada maskelerini çenelerinin altında bulunduruyor. Bu nedenle de koronavirüs vakaları Isparta’da artış gösterdi. Isparta’da maskesiz sokağa çıkma yasağı kararı alınan ilk illerden arasında. Alınan bu kararla birlikte Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde maske denetimlerine kararlılıkla devam ediyor. Yapılan denetimlerde maskesiz sokağa çıkan vatandaşlara 900 TL cezai işlem uygulanıyor. Kentin belki de her noktasında yapılan denetimlerde Isparta Valiliği tarafından son açıklanan rakamlara göre Isparta‘da  1176 kişiye toplamda 1 milyon 58 bin 400 liralık cezai işlem uygulandı. Öte yandan vatandaşların sağlığı için denetimlerin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.
Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi noktasında maske kullanımı oldukça önemli. Isparta’da bu kurala uymayanlara cezai işlem uygulanmaya devam ediyor.

Sürekli yapılan uyarılarda maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kuralları hatırlatılsa da bazı vatandaşlar yapılan uyarılara rağmen ya maskesiz sokağa çıkıyor, yada maskelerini çenelerinin altında bulunduruyor.

Bu nedenle de koronavirüs vakaları Isparta’da artış gösterdi. Isparta’da maskesiz sokağa çıkma yasağı kararı alınan ilk illerden arasında. Alınan bu kararla birlikte Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde maske denetimlerine kararlılıkla devam ediyor. Yapılan denetimlerde maskesiz sokağa çıkan vatandaşlara 900 TL cezai işlem uygulanıyor. Kentin belki de her noktasında yapılan denetimlerde Isparta Valiliği tarafından son açıklanan rakamlara göre Isparta‘da  1176 kişiye toplamda 1 milyon 58 bin 400 liralık cezai işlem uygulandı. Öte yandan vatandaşların sağlığı için denetimlerin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.