Yağmur Yağışı Kazaları da Beraberinde Getirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2020 - 10:21, Güncelleme: 19.10.2020 - 10:21
 

Yağmur Yağışı Kazaları da Beraberinde Getirdi

Isparta’da Yağmur Yağışı Sonrası Kazalar da Beraberinde Geldi
Isparta – Burdur Dağ yolu Yakaören mevkii’nde meydana gelen  kaza da dikkatsizlik ve zeminin kaygan olması sonucu  2 araç çarpıştı. Henüz isimleri öğrenilemeyen kazada ölen olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Bir farklı kaza ise yine Isparta – Burdur dağ yolunda geldi. Seyir halinde olan süt yüklü bir tır  yağmur sonrası kayganlaşan yolda tırı kaydırdı ve  trafiği kilitledi. Tır’ın yolu kapatması sonucu uzun kuyruklar oluştu. Bir diğer kaza ise Keçiborlu – Aydoğmuş köyü arasında oldu. Yağış bu mevkii de şiddetini arttırarak sağanak dolu olarak sürücülere zor anlar yaşattı ve adeta araç silecekleri yağmurun hızına yetişemedi. Bazı sürücüler araçlarını kenara çekip yağmurun şiddetini azaltmasını  beklerken bazı sürücüler temkinli bir şekilde yollarına devam ettiler. Bir şöför’ün aracını kaydırması sonucu aracını bariyerlere vurarak durdurabildi. Kazada ölen veya yaralanan olmazken araç da maddi hasar meydana geldi
Isparta’da Yağmur Yağışı Sonrası Kazalar da Beraberinde Geldi

Isparta – Burdur Dağ yolu Yakaören mevkii’nde meydana gelen  kaza da dikkatsizlik ve zeminin kaygan olması sonucu  2 araç çarpıştı. Henüz isimleri öğrenilemeyen kazada ölen olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Bir farklı kaza ise yine Isparta – Burdur dağ yolunda geldi. Seyir halinde olan süt yüklü bir tır  yağmur sonrası kayganlaşan yolda tırı kaydırdı ve  trafiği kilitledi. Tır’ın yolu kapatması sonucu uzun kuyruklar oluştu.

Bir diğer kaza ise Keçiborlu – Aydoğmuş köyü arasında oldu. Yağış bu mevkii de şiddetini arttırarak sağanak dolu olarak sürücülere zor anlar yaşattı ve adeta araç silecekleri yağmurun hızına yetişemedi. Bazı sürücüler araçlarını kenara çekip yağmurun şiddetini azaltmasını  beklerken bazı sürücüler temkinli bir şekilde yollarına devam ettiler. Bir şöför’ün aracını kaydırması sonucu aracını bariyerlere vurarak durdurabildi. Kazada ölen veya yaralanan olmazken araç da maddi hasar meydana geldi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.