Milletvekili Gökgöz’den 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2020 - 14:27, Güncelleme: 19.10.2020 - 14:27
 

Milletvekili Gökgöz’den 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz; 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile mesaj yayınladı.
AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz; 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile mesaj yayınladı. Milletvekili Gökgöz mesajında; “Ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlarımız, devletimizin gözü kulağı konumundadır. Bu yönüyle her bir muhtarımız toplumsal kaynaşma ve dayanışmanın merkezi olarak önemli bir işlevi yenine getirmekte, kamu kurumuyla vatandaş arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi muhtarlarımız yerelden başlayıp, genele yayılan bir davanın mücadele erleridir. Gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, Isparta’mızda görev yapan muhtarlarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum."ifadelerini kullandı.
AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz; 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile mesaj yayınladı.

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz; 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile mesaj yayınladı.

Milletvekili Gökgöz mesajında;

“Ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlarımız, devletimizin gözü kulağı konumundadır. Bu yönüyle her bir muhtarımız toplumsal kaynaşma ve dayanışmanın merkezi olarak önemli bir işlevi yenine getirmekte, kamu kurumuyla vatandaş arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi muhtarlarımız yerelden başlayıp, genele yayılan bir davanın mücadele erleridir. Gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, Isparta’mızda görev yapan muhtarlarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum."ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.