Başkan Tural müjdeyi verdi Kantinler açılıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2020 - 17:28, Güncelleme: 19.10.2020 - 17:28
 

Başkan Tural müjdeyi verdi Kantinler açılıyor

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, şu müjdeyi verdi:“KANTİCİ ESNAFIMIZIN DİKKATİNEMilli Eğitim Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği genelgeye göre; İlkokullarda, 8. ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitime başlanılmasıyla Bakanlığa bağlı resmi okul ve kurumlarda bulunan kantin vb. yerlerin 19.10.2020 tarihinde açılmasına karar verilmiştir. Kantinci esnafımıza hayırlı olsun.”

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, şu müjdeyi verdi:
“KANTİCİ ESNAFIMIZIN DİKKATİNE
Milli Eğitim Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği genelgeye göre; İlkokullarda, 8. ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitime başlanılmasıyla Bakanlığa bağlı resmi okul ve kurumlarda bulunan kantin vb. yerlerin 19.10.2020 tarihinde açılmasına karar verilmiştir. Kantinci esnafımıza hayırlı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.