DEVA Partisi Isparta İl Başkanı Şayeste Özer Ceylan oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2020 - 21:44, Güncelleme: 21.10.2020 - 21:44
 

DEVA Partisi Isparta İl Başkanı Şayeste Özer Ceylan oldu

AK Parti’den ayrılarak DEVA Partisini kuran Eski Bakan Ali Babacan’ın Isparta İl Başkanı belli oldu. DEVA Partisi’nin Isparta Kurucu İl Başkanlığına Yalvaç’lı Avukat Şayeste Özer Ceylan atandı. Ceylan atama yazını DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan aldı.
AK Parti’den ayrılarak DEVA Partisini kuran Eski Bakan Ali Babacan’ın Isparta İl Başkanı belli oldu. DEVA Partisi’nin Isparta Kurucu İl Başkanlığına Yalvaç’lı Avukat Şayeste Özer Ceylan atandı. Ceylan atama yazını DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan aldı. Türkiye çapında teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi’nin Isparta Kurucu İl Başkanlığı görevine, Yalvaç'lı Avukat Şayeste Özer Ceylan atandı. Konuyla ilgili olarak Avukat Özer,  şu açıklamayı yaptı: “Demokrasi ve Atılım Partisi Isparta Kurucu İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Başta, görevi tevdi eden Genel Başkanınımız Sn.Ali Babacan olmak üzere partimizin yetkili kurul başkan ve üyelerine, destekleri için Kurucu İl Heyeti üyesi arkadaşlarıma ve Isparta DEVA Gönüllülerine teşekkür ederim. Partimiz “şeffaflık, hesap verebilirlik, dürüstlük, çoğulculuk, katılımcılık, kurumsallaşma, her alanda liyakatı esas alma, işi ehline verme, istişareye ve ortak akla dayalı yönetim, vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmama, her koşulda gelişmiş bir demokrasiyi, insan haklarını, özgürlükleri ve hukukun üstünlüğünü savunma, toplumun değerlerine, ihtiyaç ve taleplerine duyarlı olma, kendini değerlendirmede tevazu ve ahlakı temel alma, politika uygulamalarında tutarlılık, öngörülebilirlik ve bütüncül yaklaşımı esas alma ilkelerine bağlı (kalarak)”, “…kuvvetler ayrılığı esasına ve hukukun üstünlüğüne dayanan; yargının tarafsız ve bağımsızlığı ile hukuk güvenliğinin en üst düzeyde sağlandığı; katılımcı ve çoğulcu demokrasinin hakim olduğu; uluslararası sözleşmeler ve evrensel değerler çerçevesinde temel insan haklarının ve başta ifade ile basın özgürlüğü olmak üzere tüm özgürlüklerin garanti altına alındığı; şiddet, korku, baskı, ötekileştirme, ayrıştırma ve ayrımcılığın yaşanmadığı; hukuka bağlı, vatandaş odaklı, katılımcı, tarafsız, saydam, hesap verebilir, denetlenebilir, etkili ve verimli bir kamu yönetiminin hayata geçirildiği; herkesin insan onuruna yaraşır yaşam ve refah standartlarına ulaştığı; çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe umutla baktığı, milletimizin barış ve huzur içinde yaşayacağı, saygın ve güçlü bir Türkiye idealini (gerçekleştirmeyi)” amaç edinmiştir. Tüm hemşehrilerimi, ülkemizin ve Ispartamızın mutlu, umutlu, güvenli ve huzurlu yarınları için birlikte DEVA olmaya davet ediyorum.”
AK Parti’den ayrılarak DEVA Partisini kuran Eski Bakan Ali Babacan’ın Isparta İl Başkanı belli oldu. DEVA Partisi’nin Isparta Kurucu İl Başkanlığına Yalvaç’lı Avukat Şayeste Özer Ceylan atandı. Ceylan atama yazını DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan aldı.

AK Parti’den ayrılarak DEVA Partisini kuran Eski Bakan Ali Babacan’ın Isparta İl Başkanı belli oldu. DEVA Partisi’nin Isparta Kurucu İl Başkanlığına Yalvaç’lı Avukat Şayeste Özer Ceylan atandı. Ceylan atama yazını DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan aldı.

Türkiye çapında teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi’nin Isparta Kurucu İl Başkanlığı görevine, Yalvaç'lı Avukat Şayeste Özer Ceylan atandı.

Konuyla ilgili olarak Avukat Özer,  şu açıklamayı yaptı:

“Demokrasi ve Atılım Partisi Isparta Kurucu İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Başta, görevi tevdi eden Genel Başkanınımız Sn.Ali Babacan olmak üzere partimizin yetkili kurul başkan ve üyelerine, destekleri için Kurucu İl Heyeti üyesi arkadaşlarıma ve Isparta DEVA Gönüllülerine teşekkür ederim.

Partimiz “şeffaflık, hesap verebilirlik, dürüstlük, çoğulculuk, katılımcılık, kurumsallaşma, her alanda liyakatı esas alma, işi ehline verme, istişareye ve ortak akla dayalı yönetim, vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmama, her koşulda gelişmiş bir demokrasiyi, insan haklarını, özgürlükleri ve hukukun üstünlüğünü savunma, toplumun değerlerine, ihtiyaç ve taleplerine duyarlı olma, kendini değerlendirmede tevazu ve ahlakı temel alma, politika uygulamalarında tutarlılık, öngörülebilirlik ve bütüncül yaklaşımı esas alma ilkelerine bağlı (kalarak)”, “…kuvvetler ayrılığı esasına ve hukukun üstünlüğüne dayanan; yargının tarafsız ve bağımsızlığı ile hukuk güvenliğinin en üst düzeyde sağlandığı; katılımcı ve çoğulcu demokrasinin hakim olduğu; uluslararası sözleşmeler ve evrensel değerler çerçevesinde temel insan haklarının ve başta ifade ile basın özgürlüğü olmak üzere tüm özgürlüklerin garanti altına alındığı; şiddet, korku, baskı, ötekileştirme, ayrıştırma ve ayrımcılığın yaşanmadığı; hukuka bağlı, vatandaş odaklı, katılımcı, tarafsız, saydam, hesap verebilir, denetlenebilir, etkili ve verimli bir kamu yönetiminin hayata geçirildiği; herkesin insan onuruna yaraşır yaşam ve refah standartlarına ulaştığı; çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe umutla baktığı, milletimizin barış ve huzur içinde yaşayacağı, saygın ve güçlü bir Türkiye idealini (gerçekleştirmeyi)” amaç edinmiştir.

Tüm hemşehrilerimi, ülkemizin ve Ispartamızın mutlu, umutlu, güvenli ve huzurlu yarınları için birlikte DEVA olmaya davet ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.