Büyükkabaca’da Vakalar Arttı, Yeni Kararlar Alındı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2020 - 19:48, Güncelleme: 22.10.2020 - 19:48
 

Büyükkabaca’da Vakalar Arttı, Yeni Kararlar Alındı

Senirkent’e bağlı Büyükkabaca Kasabası’nda Koronavirüs (COVİD-19) pozitif vaka sayısı ve temaslı kişilerin son günlerde artış göstermesinin ardından yeni karar alındı.
Senirkent’e bağlı Büyükkabaca Kasabası’nda Koronavirüs pozitif vaka ve temaslı sayısının artış göstermesinin ardından  İlçe Hıfzıssıhha Kurulu’nca yeni kararlar alındı. YENİ KARAR ALINDIYapılan açıklamada ise; İlçemiz Büyükkabaca Kasabasında pozitif vaka ve temaslı sayısının artması sebebiyle koronavirüs salgınının daha fazla yayılmasını önlemek amacıyla; 1- Büyükkabaca Kasabasında kahvehane ve kıraathanelerde müşterilerin işletme içinde ve dışında oturmaları, müşterilere hizmet sunumunun ikinci bir karara kadar yasaklanmasına, 2-Büyükkabaca Kasabasında pastaneler, fırınlar, unlu mamül satışı yapan vb. yerler satışlarına devam edecek fakat müşteriler işletme içinde ve dışında oturmayacak, işletmelerde müşterilere hizmet sunumu yapılmamasına karar verilmiştir.
Senirkent’e bağlı Büyükkabaca Kasabası’nda Koronavirüs (COVİD-19) pozitif vaka sayısı ve temaslı kişilerin son günlerde artış göstermesinin ardından yeni karar alındı.

Senirkent’e bağlı Büyükkabaca Kasabası’nda Koronavirüs pozitif vaka ve temaslı sayısının artış göstermesinin ardından  İlçe Hıfzıssıhha Kurulu’nca yeni kararlar alındı.


YENİ KARAR ALINDI

Yapılan açıklamada ise; İlçemiz Büyükkabaca Kasabasında pozitif vaka ve temaslı sayısının artması sebebiyle koronavirüs salgınının daha fazla yayılmasını önlemek amacıyla;

1- Büyükkabaca Kasabasında kahvehane ve kıraathanelerde müşterilerin işletme içinde ve dışında oturmaları, müşterilere hizmet sunumunun ikinci bir karara kadar yasaklanmasına,

2-Büyükkabaca Kasabasında pastaneler, fırınlar, unlu mamül satışı yapan vb. yerler satışlarına devam edecek fakat müşteriler işletme içinde ve dışında oturmayacak, işletmelerde müşterilere hizmet sunumu yapılmamasına karar verilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.