Mobilyada 2.İnegöl Isparta olacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2020 - 20:37, Güncelleme: 23.10.2020 - 20:37
 

Mobilyada 2.İnegöl Isparta olacak

ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan ile yöneticilerin ilk ziyareti Deri OSB’nin karmaya dönüşmesinden sonra 16 bin m2’lik kapalı alana sahip büyük bir yatırıma imza atan Kapris Mobilya’ya oldu.
ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan ile yöneticilerin ilk ziyareti Deri OSB’nin karmaya dönüşmesinden sonra 16 bin m2’lik kapalı alana sahip büyük bir yatırıma imza atan Kapris Mobilya’ya oldu. Zeki Yalçınkaya ile oğlu Onur Yalçınkaya’nın yönetimindeki Kapris Mobilya’nın üretim tesislerine yapılan gezide mobilya sektörünün Isparta için önemine dikkat çekildi. Ege ve Akdeniz’in en büyük imalat kapasitesine sahip 3 fabrikadan biri olan İzmir’de de kurulan tesis ile ihracat potansiyelini artıran Kapris Mobilya’nın toplamda 150 kişiye iş imkânı sunduğu, günlük 50 takım üretim kapasitesi olduğu ifade edildi. Kapris Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yalçınkaya, üretimin yüzde 25’inin ihracata gittiği en büyük pazarın da Arabistan olduğu belirtildi. ITSO Başkanı Tutar’dan Azerbaycan ile Ermenistan krizi sorasında Türkiye’ye tavır alan Arabistan’ın alım yapmama riski olduğu belirtildi ve TOBB nezdinde çalışma yapılması istendi. ITSO Başkanı Mustafa Tutar da mobilya sektörünün Isparta için çok önemli olduğunu söyledi. İhracat potansiyelinin gün gün arttığını belirten Tutar, Uluslararası Rekabeti Geliştirme Projesi ile mobilyada yeni pazarlar bulmayı hedeflediklerini ifade etti.
ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan ile yöneticilerin ilk ziyareti Deri OSB’nin karmaya dönüşmesinden sonra 16 bin m2’lik kapalı alana sahip büyük bir yatırıma imza atan Kapris Mobilya’ya oldu.

ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan ile yöneticilerin ilk ziyareti Deri OSB’nin karmaya dönüşmesinden sonra 16 bin m2’lik kapalı alana sahip büyük bir yatırıma imza atan Kapris Mobilya’ya oldu. Zeki Yalçınkaya ile oğlu Onur Yalçınkaya’nın yönetimindeki Kapris Mobilya’nın üretim tesislerine yapılan gezide mobilya sektörünün Isparta için önemine dikkat çekildi. Ege ve Akdeniz’in en büyük imalat kapasitesine sahip 3 fabrikadan biri olan İzmir’de de kurulan tesis ile ihracat potansiyelini artıran Kapris Mobilya’nın toplamda 150 kişiye iş imkânı sunduğu, günlük 50 takım üretim kapasitesi olduğu ifade edildi. Kapris Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yalçınkaya, üretimin yüzde 25’inin ihracata gittiği en büyük pazarın da Arabistan olduğu belirtildi. ITSO Başkanı Tutar’dan Azerbaycan ile Ermenistan krizi sorasında Türkiye’ye tavır alan Arabistan’ın alım yapmama riski olduğu belirtildi ve TOBB nezdinde çalışma yapılması istendi.


ITSO Başkanı Mustafa Tutar da mobilya sektörünün Isparta için çok önemli olduğunu söyledi. İhracat potansiyelinin gün gün arttığını belirten Tutar, Uluslararası Rekabeti Geliştirme Projesi ile mobilyada yeni pazarlar bulmayı hedeflediklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.