İYİ Parti 3 Yaşında

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2020 - 11:30, Güncelleme: 26.10.2020 - 11:30
 

İYİ Parti 3 Yaşında

25 Ekim 2017 tarihinde Meral Akşener önderliğinde kurulan İYİ Parti’de 3. Yıl heyecanı ve coşkusu yaşanıyor. İYİ Parti Isparta İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hasan Büyükçam, kuruluşun 3. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
25 Ekim 2017 tarihinde Meral Akşener önderliğinde kurulan İYİ Parti’de 3. Yıl heyecanı ve coşkusu yaşanıyor. İYİ Parti Isparta İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hasan Büyükçam, kuruluşun 3. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.   Başkan Büyükçam mesajında şu görüşlere yer verdi; “2017 Yılında Liderimiz Sayın Meral Akşener’in önderliğinde çıktığımız bu kutlu yolda, Partimizin 3. Kuruluş Yıldönümünü kutlamanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. İYİ Parti, İktidarın tüm baskı ve korkutmalarına rağmen çok kısa sürede tüm ülkede teşkilatlarını tamamlamış ve kısa sürede yaptığı etki ile Türk Siyasetinin önünü açmayı başarmıştır.   İYİ Parti, kuruluşundan çok kısa bir süre sonra gerçekleştirilen 2018 Genel Seçimlerinde, AKP’nin kuruluşundan bu yana ilk defa Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde tek başına iktidar olmasına yetecek sandalye sayısını kaybetmesinde büyük rol oynamıştır. Yine 2019 Yerel Seçimlerde, Millet İttifakı Adaylarının, İstanbul, Ankara, Antalya gibi büyükşehirlerde gösterdiği başarının arkasında da şüphesiz İYİ Parti bulunmaktadır. Kısacası, İYİ Parti Kuruluşundan bu yana başarılamaz denilenleri başarmayı, yıkılmaz denilen duvarları yıkmayı, başarmıştır.   Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in “Başaracağız, Başaracağız, Başaracağız” sloganıyla yola çıkan teşkilatlarımız, tabir-i caizse az zamanda büyük işler başarmıştır. Yine 3. Yılında İYİ Parti tüm teşkilatlarıyla “Millet Bizi Çağırıyor” sloganıyla Türkiye’de de İYİ’lerin İktidarını tahsis etmek için var gücüyle çalışmaktadır.   İYİ Parti bugün Kurtuluş ve Kuruluşun Sembol Kenti İzmir’de Türkiye’nin her köşesinden gelen parti temsilcilerimizle 3. Yıl Dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutlamaktadır. İl Başkanımız Sayın Mustafa Şimşek , eski il başkanımız Mehmet Yılmaz Ertekin ve parti temsilcilerimizle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in davetlerine İzmir’deki kutlamalara Milli Güvenlik Politikalar[ı Başkanımız Sayın Nuri Okutan ve Milletvekilimiz Sayın Aylin Cesur ‘la birlikte katılmaktadırlar. İnanıyoruz ki Isparta ve Türkiye için İYİ ve Güzel Günler yakındır. İYİ Parti’mizin 3. Yaşı Kutlu Olsun” dedi.
25 Ekim 2017 tarihinde Meral Akşener önderliğinde kurulan İYİ Parti’de 3. Yıl heyecanı ve coşkusu yaşanıyor. İYİ Parti Isparta İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hasan Büyükçam, kuruluşun 3. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

25 Ekim 2017 tarihinde Meral Akşener önderliğinde kurulan İYİ Parti’de 3. Yıl heyecanı ve coşkusu yaşanıyor. İYİ Parti Isparta İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hasan Büyükçam, kuruluşun 3. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Başkan Büyükçam mesajında şu görüşlere yer verdi; “2017 Yılında Liderimiz Sayın Meral Akşener’in önderliğinde çıktığımız bu kutlu yolda, Partimizin 3. Kuruluş Yıldönümünü kutlamanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. İYİ Parti, İktidarın tüm baskı ve korkutmalarına rağmen çok kısa sürede tüm ülkede teşkilatlarını tamamlamış ve kısa sürede yaptığı etki ile Türk Siyasetinin önünü açmayı başarmıştır.
 
İYİ Parti, kuruluşundan çok kısa bir süre sonra gerçekleştirilen 2018 Genel Seçimlerinde, AKP’nin kuruluşundan bu yana ilk defa Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde tek başına iktidar olmasına yetecek sandalye sayısını kaybetmesinde büyük rol oynamıştır. Yine 2019 Yerel Seçimlerde, Millet İttifakı Adaylarının, İstanbul, Ankara, Antalya gibi büyükşehirlerde gösterdiği başarının arkasında da şüphesiz İYİ Parti bulunmaktadır. Kısacası, İYİ Parti Kuruluşundan bu yana başarılamaz denilenleri başarmayı, yıkılmaz denilen duvarları yıkmayı, başarmıştır.
 
Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in “Başaracağız, Başaracağız, Başaracağız” sloganıyla yola çıkan teşkilatlarımız, tabir-i caizse az zamanda büyük işler başarmıştır. Yine 3. Yılında İYİ Parti tüm teşkilatlarıyla “Millet Bizi Çağırıyor” sloganıyla Türkiye’de de İYİ’lerin İktidarını tahsis etmek için var gücüyle çalışmaktadır.
 
İYİ Parti bugün Kurtuluş ve Kuruluşun Sembol Kenti İzmir’de Türkiye’nin her köşesinden gelen parti temsilcilerimizle 3. Yıl Dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutlamaktadır. İl Başkanımız Sayın Mustafa Şimşek , eski il başkanımız Mehmet Yılmaz Ertekin ve parti temsilcilerimizle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in davetlerine İzmir’deki kutlamalara Milli Güvenlik Politikalar[ı Başkanımız Sayın Nuri Okutan ve Milletvekilimiz Sayın Aylin Cesur ‘la birlikte katılmaktadırlar. İnanıyoruz ki Isparta ve Türkiye için İYİ ve Güzel Günler yakındır. İYİ Parti’mizin 3. Yaşı Kutlu Olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.