Başkan Tural’dan Cumhuriyet Bayramı kutlaması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2020 - 00:00, Güncelleme: 29.10.2020 - 00:00
 

Başkan Tural’dan Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, “Büyük mücadelelerle kazanılan Cumhuriyet bize atalarımızdan kalan en büyük ve güzel miras olup her geçen gün değeri daha iyi anlaşılmaktadır” dedi.
Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, “Büyük mücadelelerle kazanılan Cumhuriyet bize atalarımızdan kalan en büyük ve güzel miras olup her geçen gün değeri daha iyi anlaşılmaktadır” dedi. Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Cumhuriyet’in ilan edilişinin 97’inci yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Tural, mesajında şu ifadelere yer verdi:  “Cumhuriyetin ilan edilişinin 97’inci Yıldönümünü kutlamanın gururu içeresindeyiz. Cumhuriyet, bizim için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi, toplumsal ve siyasal değişim projesidir. Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin ifadesidir. Bizler, Millet olarak sahip olduğumuz Cumhuriyet, demokrasi ve birlik-beraberlik gibi değerlerden büyük güç alarak yarınlara daima umutla bakıyoruz. Büyük mücadelelerle kazanılan Cumhuriyet bize atalarımızdan kalan en büyük ve güzel miras olup her geçen gün değeri daha iyi anlaşılmaktadır. Cumhuriyet, düşünce serbestliğidir, birlik ve beraberliktir, milli iradenin yönetimidir. Herkesin birinci sınıf vatandaş olduğu, insan hak ve özgürlüklerinin, inançların güvence altında bulunduğu yeryüzünün en çağdaş yönetim biçimidir. Büyüyen ekonomisi, güçlü demokrasisi, temel değerlere olan bağlılığı ile Türkiye bölgesinde ve dünyada önemli rol üstlenmiştir. İşte bunu hazmedemeyenler, birliğimize ve beraberliğimize saldırmaktadırlar. Türkiye’yi bölmek ve parçalamak isteyen güçler, terör örgütleri ve onları maşa olarak kullananlar bilmelidir ki hain emellerinize ulaşamayacaksınız. Üretimde, ihracatta, büyümede, sosyal hayatta ve daha birçok alanda büyük hedeflerimize ulaşmamıza engel olamayacaksınız. Milli birliğimiz ve beraberliğimiz söz konusu olduğunda, bu ülkenin esnaf ve sanatkarının neler yapabileceğini 15 Temmuz’da gördünüz. Esnaf ve sanatkarımız büyük hedeflere varmak için ekonomiye katkılarımızın, üretmede, istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızın bilinciyle çalışmaya devam edecektir. Bu duygularla başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan için canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, esnafımızın, milletimizin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”
Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, “Büyük mücadelelerle kazanılan Cumhuriyet bize atalarımızdan kalan en büyük ve güzel miras olup her geçen gün değeri daha iyi anlaşılmaktadır” dedi.

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, “Büyük mücadelelerle kazanılan Cumhuriyet bize atalarımızdan kalan en büyük ve güzel miras olup her geçen gün değeri daha iyi anlaşılmaktadır” dedi.

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Cumhuriyet’in ilan edilişinin 97’inci yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Tural, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Cumhuriyetin ilan edilişinin 97’inci Yıldönümünü kutlamanın gururu içeresindeyiz. Cumhuriyet, bizim için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi, toplumsal ve siyasal değişim projesidir. Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin ifadesidir. Bizler, Millet olarak sahip olduğumuz Cumhuriyet, demokrasi ve birlik-beraberlik gibi değerlerden büyük güç alarak yarınlara daima umutla bakıyoruz. Büyük mücadelelerle kazanılan Cumhuriyet bize atalarımızdan kalan en büyük ve güzel miras olup her geçen gün değeri daha iyi anlaşılmaktadır. Cumhuriyet, düşünce serbestliğidir, birlik ve beraberliktir, milli iradenin yönetimidir. Herkesin birinci sınıf vatandaş olduğu, insan hak ve özgürlüklerinin, inançların güvence altında bulunduğu yeryüzünün en çağdaş yönetim biçimidir.

Büyüyen ekonomisi, güçlü demokrasisi, temel değerlere olan bağlılığı ile Türkiye bölgesinde ve dünyada önemli rol üstlenmiştir. İşte bunu hazmedemeyenler, birliğimize ve beraberliğimize saldırmaktadırlar. Türkiye’yi bölmek ve parçalamak isteyen güçler, terör örgütleri ve onları maşa olarak kullananlar bilmelidir ki hain emellerinize ulaşamayacaksınız. Üretimde, ihracatta, büyümede, sosyal hayatta ve daha birçok alanda büyük hedeflerimize ulaşmamıza engel olamayacaksınız. Milli birliğimiz ve beraberliğimiz söz konusu olduğunda, bu ülkenin esnaf ve sanatkarının neler yapabileceğini 15 Temmuz’da gördünüz. Esnaf ve sanatkarımız büyük hedeflere varmak için ekonomiye katkılarımızın, üretmede, istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızın bilinciyle çalışmaya devam edecektir. Bu duygularla başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan için canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, esnafımızın, milletimizin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.